• Olivia Colman won de Oscar voor haar hoofdrol in The Favourite

 • Vier Dutch Designbureaus naar National Museum of Qatar...

 • Fabienne Delvigne presenteert elegante couturehoeden

 • Couture Sheila de Vries voor 2019: Joie de Vivre

 • 8ste Editie jaarlijkse Canal Catwalk eerbetoon aan Anne Frank

 • Flagship Boutique Chopard nieuw op Bondstreet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Sarto Undici: Amsterdamse hotspot voor maatpakken

  Amsterdam heeft een nieuwe maakplek erbij voor het perfecte maatpak. Sarto Undici garandeert een persoonlijke service tijdens ieder moment van het maakproces. Van het bepalen van de keuze van de juiste stof en pasvorm tot en met het allerlaatste afpasmoment van het maatwerk.

Sarto Undici is gestart door Kasper Zweerman en Martijn van Herwijnen.Elke man die de sfeervolle winkel aan de Roelof Hartstraat 11 komt binnenwandelen, krijgt van ons de aandacht die hij verdient. "We werken dan ook bij voorkeur op afspraak, zodat we iedere klant het perfecte maatpak kunnen aanmeten. Daarnaast is iedereen van harte welkom om de sfeer te proeven, een gevoel te krijgen én een afspraak te maken.

Kasper Zweerman en Martijn Herwijnen zijn beiden fervente pakkendragers. Ze leerden elkaar kennen bij een andere maatpakkenwinkel, waar Kasper Zweerman mede-eigenaar was en van Herwijnen als manager werkte. Sarto Undici is het eerste ondernemersavontuur dat ze samen aangaan.Maximale service, met een perfect eindresultaat als gevolg. Dat is wat heren bij Sarto Undici kunnen verwachten. Vanuit het klassieke en sfeervolle pand aan de Roelof Hartstraat komen sinds zes weken nu mensen over de vloer die zich een handgemaakt maatpak laten aanmeten. "Wij beloven onze klanten één aanspreekpunt. Eén adviseur die je gedurende het proces bijstaat en van jouw dromen realiteit maakt. Zo bieden we een serviceniveau dat je nergens anders in Amsterdam tegenkomt", stelt Kasper Zweerman vast.

Sarto Undici presenteert maatwerk voor iedereen. Er wordt nauw samengewerkt met een Europees gerenommeerd atelier en de mooiste stoffenhuizen als Holland and Sherry, Drappers, Vitale Barberis, Dormeuil en Fratelli Tallia Delfino. Ook maakt Sarto Undici standaard gebruik van een traditionele ‘make’; handgemaakt binnenwerk.Tel daarbij op de zeer scherpe vanaf-prijs van 499 euro. Deze combinatie maakt van Sarto Undici dé Amsterdamse locatie voor heren die een maatpak nodig hebben.

"We kunnen maar liefst 150 aanpassingen doen in maten en houdingen. En omdat er voor de heren tijdens zo'n proces heel wat te kiezen valt, helpen we ze daarbij van A tot Z."
Steeds meer Nederlandse mannen ontdekken het maatpak. Zij kiezen voor maximaal comfort en een mooie uitstraling. Dat hoort bij hun presentatie. Persoonlijk advies is één van de belangrijkste pijlers voor een goed maatpak en dat is wat de oprichters van Sarto Undici dan ook voor ogen hebben. De nieuwe frisse winkel is als een droom voor hun die ze eindelijk in vervulling kunnen laten gaan.

Sarto11 is specialist op het gebied van heren maatwerk, zoals het maatpak, -jasje, -hemd en -overjas. Het perfecte eindresultaat en 100% tevredenheid van de klant is het doel van de pas geopende winkel met ene prettige en relaxte sfeer. Binnen het traject van vijf weken kent de klant een drietal contactmomenten met Sarto Undici. Deze momenten kunnen, afhankelijk van de wens van de klant, zowel in de winkel als op een externe locatie plaats hebben.

Passie en een uitgebreide ervaring garandeert een goed contact met de twee bevlogen professionele ondernemers die in samenwerking met een gerenommeerd Europees atelier en een ruim aanbod in stoffen voor elke klant een super-perfect maatpak kunnen maken.

Sarto Undici is nog niet lang open maar Martijn Herwijnen is er duidelijk over. "Persoonlijke en professionele service staan bij ons centraal voor wie dit wenst en Sarto Undici maakt graag een afspraak daarvoor."

... SARTO UNDICI DE NIEUWE HOTSPOT VOOR HET PERFECTE MAATPAK VOOR HEREN ROELOF HARTSTRAAT 11 IN AMSTERDAM...