• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Luitenant, majoor of generaal: Oger kleedt ze allemaal

  AMSTERDAM - Op 18 april j.l. tekende Oger Corporate Fashion Statements (OCFS) een contract met het Kleding en Persoonsgebonden Uitrusting bedrijf (KPU-bedrijf) van de Defensie Materieel Organisatie voor het produceren en verstrekken van circa 2500 avondtenues aan de Koninklijke Luchtmacht. Het gaat om heren- en dames galatenues voor een tiental verschillende rangen.

Eerder voorzag OCFS bedrijven als Feyenoord, Gassan en NH-Hotels van representatieve bedrijfskleding op maat. Nu is het bedrijf een driejarig contract met het KPU-bedrijf gegund met een mogelijke verlenging van een jaar. Met OCFS richt de luxe herenmodezaak OGER zich al ruim 25 jaar op de B2B-markt. Patrick Lusink, managing director OCFS: “De eerste 600 medewerkers van de Staf Commando Luchtstrijdkrachten ontvangen eind dit jaar hun nieuwe avondtenue. De overige medewerkers moeten uiterlijk op 21 juli 2021 zijn gekleed. Een geweldig project. We zijn vereerd dit te mogen doen.”

CEO Martijn Lusink: “Na een Europese aanbesteding is aan Oger het nieuwe contract gegund. Kolonel Harold Jacobs, commandant van het KPU-bedrijf, koos voor ons omdat we als beste uit de competitie zijn gekomen en om onze waarden als familiebedrijf: vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit. Net zoals de Koninklijke Luchtmacht staan ook wij voor continuïteit. We trachten deze te borgen door onze manier van werken en onze dienstverlening. Daarbij kunnen we het KPU-bedrijf ontzorgen door het hele logistieke plan voor onze rekening te nemen.”

Patrick Lusink: “Mijn oom Oger Lusink heeft altijd al affiniteit gehad met militaire kleding. Hij is opgegroeid tussen de militaire kostuums en heeft jarenlang oude officiersuniformen op veilingen gekocht en verzameld. Dit is een project naar ons hart.”

Martijn Lusink: “Het herentenue bestaat uit een donkerblauw jasje voorzien van epauletten op de schouders, het logo van de Koninklijke Luchtmacht op de goudkleurige knopen en mouwen voorzien van rangen in goudgalon. De donkerblauwe pantalon is voorzien van een zwarte zijnaadbies. De dames dragen vergelijkbare jasjes en gilets als de heren, gepaard met een lange, slanke en aan de onderkant wijd uitlopende, gerende donkerblauwe rok. Ook deze is voorzien van een zwarte zijnaadbies.”

De grote uitdaging...
Patrick Lusink: “Het zal een militaire operatie worden om de 2535 dames en heren door heel Nederland op te meten met passets, per persoon af te passen én de verschillende rangen zichtbaar te maken op de tenues. Maar we zijn gelukkig wel wat gewend.”

Het gaat om de officiersrangen tweede- en eerste-luitenant, kapitein, majoor, luitenant-kolonel, kolonel, commodore, generaal-majoor, luitenant-generaal en generaal. Eveneens krijgen enkele stafadjudanten het nieuwe avondtenue.