• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Modeshow Sheila de Vries laat mooie tijden herleven

  AMSTERDAM - Sheila de Vries liet de glitter & glamour van the place to be van vroegere tijden herleven door een feestelijke show in Le Garage. Haar bruisende ontwerpen werden in een fantastische sfeer aan haar talloze feestelijk geklede gasten getoond waarvan velen hier al menigmaal eerder hadden gedineerd. Topkok Joop Braakhekke zag eerder beroemdheden uit binnen- en buitenland in Le Garage binnenkomen en zijn dynamische persoonlijkheid staat ook nu nog bij menigeen in het geheugen gegrift.

Erwin Walhaus werd na zijn heengaan op 8 december 2016 de nieuwe eigenaar van Le Garage waar hij ooit eens zelf als sommelier was begonnen. Hij heeft hard gewerkt om Le Garage zowel culinair als zakelijk weer 'helemaal op de kaart te zetten.' Natuurlijk is dat bepaald niet eenvoudig maar Sheila de Vries liet met haar show mooie tijden herleven. De heerlijke muziek uit de seventies en de show van tijdloze modecreaties zorgden voor een revival van vroegere tijden.

Zou Joop Braakhekken uit het universum nog een beetje meekijken? "Het thema van mijn show was Reminiscing," reageert Sheila. "Dat betekent dat je je iets wat je fijn vond met genoegen herinnert... Vroeger kleedden de gasten van Le Garage zich altijd ook mooi en chic want je wist nooit wie je daar tegen zou komen. Joop zou hiervan genoten hebben. Dat is kenmerkend voor deze fijne plek. Deze unieke en persoonlijke sfeer hóórt gewoon bij Le Garage."


En iedereen op de show voelde dit en was vooral ook enthousiast over haar creatieve visie op haar nieuwe collectie waarin zowel retro-elementjes als de sfeer van nu weer terugkwam. Haar show werd feestelijk ingeleid door haar muze Anouk van Nes en begon met enkele mooie combi's van leer gedeeltelijk voorzien van panterprint.

Er werd druk geapplaudisserd voor de keuze van haar stoffen en het slankmakende silhouet van de getoonde jurken en jassen zoals bijzondere tops die in iedere garderobe zowel op jurken als pantalons gedragen kunnen worden die je zo heel mooi kunt afstylen.

Een aantal hooggesloten mini jurken herinneren aan de tijd van Mary Quant. Die kunnen heel sexy net boven de knie vallend gedragen worden op een rok of legging. Of ook zoals de mannequins met kniehoge lange laarzen.
De collectie avondmode toonde vooral zwarte en een enkele roomkleurige avondjapon. Deze avondcollectie is beperkter dan vroeger omdat er tegenwoordig minder gala's plaats vinden. Hierbij viel een zwarte zeemeermin-avondjurk op waarover een figuurverhullende kanten poncho werd gedragen.

Voor de winter zijn er unieke warme winterjassen voor heren en voor dames die je voor een leven lang kunt dragen. Door de verticale accentuering van verwerking van naden en zakken hebben deze warme jassen geen nadrukkelijk breed makend effect.

De mannequins droegen diamanten ringen en elegante oorbellen uit de hier geexposeerde schitterende juwelenlijn van Gassan.

Er ontstond een mooie afterparty . Diverse klanten verdrongen zich om iets moois te passen.

Sheila de Vries - die als bekend Prinses Beatrix kleedt- reageert verheugd daarop. "Ik hou ontzettend veel van het maken van mooie creaties. Ik geniet van mijn werk. En ik mag zelfs huizen inrichten voor de bekende recreatie-organisatie Droomparken. Daar kunnen mijn klanten naar toegaan en ook zomaar kennis mee maken.En deze sfeervolle show van vandaag zorgde voor iedereen ook voor mijn man Tom en mijn zoon Gideon werkelijk voor een fantastische dag."

DE TERUGKEER VAN MANUELA LOTH OP HET  SHOWTONEEL VERHEUGDE EVENEENS VELE GASTEN. HIER TOONT ZIJ EEN ROOMKLEURIGE AVONDJAPON ... 

CREATIE: SHEILA DE VRIES

FOTO: SYDNEY KORSSE