• Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Hanro: Donatie per beha verkocht in oktober

  Eén op de acht vrouwen krijgt in haar leven borstkanker. De diagnose kan elke vrouw treffen, op elke leeftijd. Borstkanker is dan ook de meest voorkomende vorm van kanker onder vrouwen. HANRO zet zich ook dit jaar weer in voor de strijd tegen borstkanker. Dit jaar steunt de HANRO Pink Ribbon in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, en The Pink Agenda in de VS in het kader van Breast Cancer Awareness Month in oktober.

"Voor ons is het welzijn van vrouwen het allerbelangrijkste. Met onze bijdrage willen we helpen het publiek bewust te maken van de vroege opsporing, het onderzoek en de behandeling van borstkanker en vrouwen helpen die de ziekte hebben. Het is met groot genoegen dat we verschillende borstkankerorganisaties steunen," zegt Stephan Hohmann, HANRO-directeur. Voor elke beha die in oktober wordt verkocht, doneert HANRO 5 EUR/CHF/£/$ aan de respectievelijke Pink Ribbon-organisaties.

Elke vrouw, ongeacht haar leeftijd of levensfase, vindt doorgaans bij HANRO haar favoriete bh. De basis- en trendcollecties bieden een grote verscheidenheid aan stijlen en materialen om aan verschillende eisen te voldoen, zodat elke vrouw haar favoriete beha kan vinden - of het nu een klassieke beugelbeha is, een moderne softcupbeha of een beha gemaakt met een innovatieve spacer-stof.

Omdat katoen al vanaf het begin deel uitmaakt van het DNA van het merk, lanceert HANRO voor het herfst-/winterseizoen 2021 een nieuwe katoenen bh in de basiscollectie "Cotton Sensation".

Dit universeel flatterende model is gemaakt van hoogwaardig pima katoen uit de eigen textielproductie en voorzien van een nieuwe cupvorm. Dankzij de afgeronde cupvorm creëert deze vormvaste, moderne t-shirt-bh een natuurlijk decolleté zonder push-up.

De beugel en de vulling bieden de nodige steun, vooral voor vrouwen met zachter borstweefsel. De binnenvoering is naadloos en aangenaam zacht. Deze bh kan ook gedragen worden onder laag uitgesneden topjes door de iets lager uitgesneden cups.

Verkrijgbaar in de maten 75-85 A en 70-85 B-D en in de kleuren "White", "Black", en "Beige".