• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Cortazu je ‘partner in crime’ tijdens de winter

  - R E G E N M O D E - Ben jij klaar voor de winter? Met de kleding van Cortazu ben je op alle weersomstandigheden voorbereid, van regen tot sneeuw en lage temperaturen. De collectie is niet alleen praktisch maar ook gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen zoals bijvoorbeeld ‘dons’ van PET-flessen. Maar wat Cortazu eigenlijk het mooist maakt, is hun visie op de wereld. Onlangs hebben ze 5 miljoen m2 land vergroend met de verkoop van hun jassen. Duurzaamheid, avontuur en fashion gaan bij hen hand in hand. Deze items wil je toevoegen aan je winter garderobe.

De 3-laagse Cortazu hard shell jas is 100% water- en winddicht. Jouw ideale partner in crime tijdens je outdoor avontuur of wintersport. Over klotsoksels hoef je je geen zorgen te maken, de jas bestaat uit 3 flinterdunne lagen waardoor de jas super ademend is maar tegelijkertijd extreme weersomstandigheden kan doorstaan. De jas is voor 50% gemaakt van gerecycled materiaal. De jassen zijn verkrijgbaar in natuurtinten zoals donkergroen, okergeel, donkerblauw en chili rood. De jassen kosten best veel. Maar voor €399 kan jij ieder avontuur aan met Cortazu.

De mid-layer jassen van Cortazu zijn daarnaast ook warm, 'ademend' en een perfecte match met de hardshell jas in koudere condities. Volledig gewatteerd kan dit best jouw favo item zijn tijdens je outdoor activiteiten. Cortazu maakt daarvoor namelijk gebruik van een uniek materiaal. Voor het dons zijn géén dierlijke producten gebruikt maar een synthetische filler op basis van gerecyclede PET-flessen. Dit materiaal houdt warmte vast en droogt super snel op als het nat wordt. Je hebt keuze uit 2 soorten mid-layers, de ene is wat warmer dan de ander. De Cortazu mid-layer scoor je vanaf €145 in kleuren als Ibiza blauw, okergeel, zwart en rood. De jassen staan heel blits.

Nederlanders houden van eenvoud en daarom heeft Cortazu een jas ontwikkeld met de techniek van de hard shell en de warmte van een mid-layer. Met deze jas zie jij er waanzinnig uit op de piste maar kan je ook op hike avontuur en er daarna weer goed uitzien in de stad. Deze hard shell jas is wind- en waterdicht maar tegelijkertijd ook warm en ademend. De jassen zijn verkrijgbaar in wit, geel, rood, groen, blauw en natuurlijk zwart. Dit kan de perfecte winterjas zijn.

In het algemeen gezien doet bijna iedereen doet zijn of haar uiterste best maar lang niet iedereen komt qua resultaat zo ver als de mannen van Cortazu die het merk in 2017 hebben opgericht vanwege hun passie voor outdoor. Voor hun is dit hun missie. En ze gaan nog veel verder want voor 2025 wilden ze 5 miljoen m2 land vergroenen door 50.000 mensen in hun jassen er op uit te laten trekken. 

Hun ambitieuze doel hebben ze voor zomer 2022 al behaald. Dus dat belooft wat. Als Nederlands outdoormerk verkopen ze hoogwaardige technische kleding om in te skiën, hiken maar ook voor dagelijks gebruik. Het merk Cortazu hoort zowel bij de sportmode als ophet terrein van lifestyle thuis.

De collectie is verkrijgbaar online, in de Cortazu store, Carl Denig en sinds kort ook bij Bever.

DE BLIS MAKEN MET CORTAZU... HET KOST WAT MAAR MET ZO'N REGENJAS HEB JE OOK ECHT WÁT...