• Chopard X Mariah Carey

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 10 :
Koffers net uitgepakt - snelle boodschap - vlieg terug, verdrietige reden, pubgesprek, irritante Nederlandse betaalregeltjes, steeds die afvalbakterreur, kunstmuseum en genderdiscussie in preutse generatie, - wat is liefde - minderhedenbluf tegenover wegdromende meerderheid, gebrek aan romantiek, commoties in relaties door robottisme naast nieuwe ontwikkelingen.

PodCast 11 :
Mogen meedoen aan 5-delige VPRO-documentairereeks Trappers, hoofdfiguur Stanley directeur bikersbedrijf, een sociaal ingesteld koeriersbedrijf, emotionele karakteristiek van gehandicapten met veel doorzettingsvermogen, koeriers van een diverse nieuwe jonge generatie zijn alert op actualiteit en verschil in financiële beloning in de maatschappij. Reacties en meningen - het slavernijverleden - staatkundige excuses - emoties die doorwerken - herstelbetalingen, vegapraat.

STRAAT is hét museum voor street art en graffiti

  STRAAT is hét museum voor street art en graffiti. In een enorme scheepsloods op het NDSM-terrein in Amsterdam worden meer dan 150 gigantische kunstwerken getoond. Deze zijn ter plekke door internationale kunstenaars gemaakt. De collectie wordt regelmatig uitgebreid, wat bezoekers de kans biedt kunstenaars live aan het werk zien. In 2022, het eerste bijna volledig operationale jaar, verwelkomde STRAAT ruim 120.000 bezoekers.

STRAAT, hét museum voor street art en graffiti, en ABN AMRO gaan een partnership met elkaar aan: ABN AMRO wordt hoofdpartner van het museum. De twee organisaties bundelen de krachten om projecten te realiseren rond actuele maatschappelijke thema’s: gelijke kansen, duurzaamheid en educatie.

ABN AMRO helpt STRAAT om dit doel te versnellen, geheel passend bij de sponsorstrategie van de bank om gelijke kansen voor mens en maatschappij te bewerkstelligen. Women in Street Art is het eerste concrete project dat onder het sponsorschap wordt gerealiseerd.
Van 22 februari tot en met 28 mei 2023 zet STRAAT vrouwelijke straatkunstenaars in de schijnwerpers met onder meer een presentatie in de collectie. Guy Georges Trigallez, directeur van STRAAT over de samenwerking met ABN AMRO: “Wij geloven heel erg in deze samenwerking omdat ABN AMRO belangrijke maatschappelijke thema’s als kansenongelijkheid en duurzaamheid onder de aanbracht brengt en zich werkelijk inzet voor verbetering. Ook street art kaart regelmatig maatschappelijke thema’s aan en vanuit STRAAT zijn we eveneens met vergelijkbare thema’s bezig, dus daarin vinden we elkaar. Door de krachten te bundelen kunnen we projecten realiseren waarbij we samen meer gedaan krijgen dan alleen.”

Women in Street Art is het eerste project waarbij STRAAT en ABN AMRO de krachten bundelen. In een scene die voornamelijk bestaat uit mannen zijn er vele invloedrijke vrouwelijke straatkunstenaars actief: Lady Aiko, Faith47, Nina Valkhoff, Lady Pink en Mick La Rock (Mickey). STRAAT en hoofdpartner ABN AMRO committeren zich onder meer gezamenlijk aan aandacht en zichtbaarheid voor vrouwelijke rolmodellen

in de street art en een gendergelijke verdeling en kansen binnen deze scene. ABN AMRO helpt STRAAT dit doel te versnellen. In de gelijknamige tentoonstelling Women in Street Art, te zien van 22 februari tot en met zondag 28 mei 2023, eert STRAAT deze vrouwelijke rolmodellen.

In oktober 2023 staat het thema duurzaamheid centraal met onder meer nieuw werk van de populaire Spaanse straatkunstenaar Antonio Segura Donat, beter bekend als DULK. Met als doel om kansarme jongeren in aanraking te brengen met kunst gaat STRAAT onder meer een samenwerking aan met de ABN AMRO Foundation.

Vanuit de purpose ‘Banking for Better for Generations to come’, zet ABN AMRO sponsoring in om de maatschappij verder te brengen. De bank neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Op het gebied van planet (duurzaamheid) en people (gelijke kansen voor iedereen) uit dit zich via verschillende kanalen.

In de sponsoring wil ABN AMRO daarbij een versnellende factor zijn, door de juiste partnerships aan te gaan en concrete doelen te stellen ten aanzien van duurzaamheid en gelijke kansen, of het nu gaat om sport, maatschappij of kunst- en cultuur.