• Koos Van der Wal: de Friese hoedenontwerper

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Chopard presenteert Red Carpet Collectie 2023

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Jack Reacher ontving Eredoctoraat van Coventry University

  De wereldberoemde auteur Lee Child keert terug naar de stad waar hij zijn vroege jeugd doorbracht om een eredoctoraat van de universiteit van Coventry in ontvangst te nemen. Lee, wiens echte naam James Dover Grant CBE is, is geboren en getogen in de wijk Styvechale in de stad voordat hij met zijn familie naar Birmingham verhuisde - en zijn carrière heeft hem sindsdien verder weg en over de Atlantische Oceaan gebracht.

Hij verwierf bekendheid als de man achter de Jack Reacher-romans, die de avonturen volgen van een voormalige Amerikaanse militaire politieman die door de Verenigde Staten zwerft. Zijn eerste roman, Killing Floor, won zowel de Anthony Award als de Barry Award voor beste eerste roman. De 68-jarige komt vanuit zijn huis in New York naar de kathedraal van Coventry om volgende week een doctorsgraad in de letteren te ontvangen tijdens de laatste reeks eredoctoraten van de universiteit.

Hij zei: "Naarmate ik ouder werd, was ik me er altijd van bewust dat Coventry er was en had ik dierbare herinneringen. Ik steunde City of Culture en was van plan te komen, maar de pandemie heeft daar een stokje voor gestoken. " Ik ben blij dat iemand mijn boeken heeft gelezen en vindt dat ik het waard ben om zoiets te krijgen. Coventry University bestond nog niet onder die naam toen ik hier was en ik ben blij dat het er zo goed gaat." Aan het begin van zijn carrière ging Lee bij Granada Television in Manchester aan de slag als regisseur en werkte hij aan shows als Prime Suspect en Cracker. Tussen 1977 en 1995 was hij betrokken bij de uitzending van meer dan 40.000 programma-uren en schreef hij duizenden commercials en nieuwsberichten.
Na zijn ontslag als gevolg van een bedrijfsreorganisatie besloot Lee romans te gaan schrijven, naar eigen zeggen "de zuiverste vorm van entertainment" en in 1997 werd Killing Floor gepubliceerd.

De zomer daarop verhuisde hij naar de Verenigde Staten. De boeken leidden tot twee films met Tom Cruise als de gelijknamige hoofdpersoon, terwijl vorig jaar een televisieserie werd uitgebracht op Amazon Prime. Lee gaat met pensioen en geeft de fakkel van de Jack Reacher-romans over aan zijn jongere broer Andrew.

Professor John Latham CBE, vice-kanselier van de Universiteit van Coventry, zei: "Ik wil iedereen feliciteren die deze erkenning van de Universiteit van Coventry zal ontvangen. Zij verdienen deze eer voor hun ongelooflijke prestaties op gebieden als schrijven, muziek, gezondheid en sociale onrechtvaardigheid. "Hun inspirerende levensverhalen en werk laten zien wat er bereikt kan worden en weerspiegelen wat wij hier aan de Coventry University hopen te bereiken met onze studenten als we hen helpen het allerbeste uit zichzelf te halen."

Ook componist, producer en muzikant Anna Meredith MBE zal een eredoctoraat van de Coventry University krijgen. Anna begon haar muzikale opleiding aan de Universiteit van York en studeerde daarna aan het Royal College of Music. Haar muzikale optredens zijn opgenomen in de BBC's Last Night of the Proms, maar ook in flashmob evenementen bij de M6 Services, internationale modecampagnes voor bijvoorbeeld Prada, Chloe en Fendi, advertenties van Apple en klassieke concertzalen over de hele wereld.

Coventry University is een internationale, moderne universiteit met als missie "Creating Better Futures". In 1843 opgericht door ondernemers en industriëlen als de Coventry School of Design blijven er sterke banden bestaan met de publieke en private sector, waardoor afgestudeerden met de juiste capaciteiten uitgerust een baan krijgen en op creatieve wijze kunnen bijdragen aan de verbetering van de maatschappij.

NIET VERBAZINGWEKKEND DAT JACK REACHER, DE WERELDBEROEMDE HELD VAN AUTEUR  LEE CHILD ZO'N GROTE MILITAIRE POLITIEMAN IS ...  

DE GEVECHTEN DIE HIJ IN TALLOZE BOEKEN LEVERT ZIJN  TECHNISCH TOT IN DE DETAILS BESCHREVEN MAAR HIJ WINT ALTIJD...