• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Supercool design: Gazelle Ultimate

  DIEREN - Gazelle presenteert de nieuwe Ultimate, een supercoole e-bike voorzien van innovatieve toptechnologie. Prestatiegericht en lekker comfortabel. De Ultimate C8+ HMB, die eerder dit jaar al werd bekroond met de felbegeerde iF Design Award, is vanaf nu te bestellen bij de dealer.

Een elegante e-bike waarbij de accu en motor niet direct opvallen. Hier zijn de motor en de Lithium-ion accu stijlvol in het aluminium frame geïntegreerd. Ook de bekabeling is zo veel mogelijk in het frame weggewerkt. Een e-bike met een clean silhouet waarvan ook de jury van de internationale iF Design Awards dit jaar onder de indruk was.

De nieuwe Ultimate C8+ HMB dankt zijn indrukwekkende prestaties aan de krachtige (50 Nm) Bosch Active Line Plus-motor. De lithium-ion accu zorgt met zijn hoge capaciteit voor maximaal uithoudingsvermogen en een ruime actieradius. Zowel de vóór- als achterrem is hydraulisch bediend. Dat betekent: een krachtige remwerking zonder dat de berijder daarvoor veel kracht hoeft te zetten. Deze bike is heel stabiel en ook heel wendbaar.

Als de omstandigheden erom vragen, maken acht versnellingen (Shimano Nexus 8) het mogelijk om een tandje bij te zetten. Via het fraaie, centraal op het stuur geplaatste display worden alle vitale functies weergegeven.

Het aluminium frame van de Ultimate C8+ HMB is niet alleen fraai gelijnd, maar vooral uitermate stabiel. Dat is de basis voor een dynamisch en veilig weggedrag en optimale wendbaarheid. De stijfheid van het frame is ook een belangrijke comfortfactor: ongewenste trillingen blijven achterwege. De geveerde voorvork, de brede 28-inch banden en fraaie details als lederen handvatten dragen zorgen voor een prettig en comfortabel gevoel. 

De Ultimate C8+ HMB is net als elke andere Gazelle praktisch in het gebruik door de achterstandaard en een hoogwaardig AXA Defender ART** gecertificeerd slot. Zowel koplamp als achterlicht maakt gebruik van LED-technologie en accuvoeding. De verlichting is via het display in- en uit te schakelen.

De nieuwe e-bike van Gazelle -vanaf nu desgewenst te bestellen - is er in lowstep- en highstep-uitvoering. De framematen variëren van 46-65 cm. Afhankelijk van de gekozen maat is er keuze uit de kleuren champion red en desert titanium grey mat. Heerlijk om als je er zin in hebt zo lekker weg te kunnen rijden!