• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Sneaker-inspirator: Kanye Omari West

Kanye Omari West werd in Atlanta geboren op 8 juni 1977. Hij is een Amerikaans producer, rapper, songwriter, ondernemer en mode-ontwerper. Zijn sneakerlijn uitgebracht in samenwerking met Adidas is wereldwijd al voordat hij wordt uitgebracht uitverkocht. En dat niet alleen want iedere winkel die het voorrecht heeft deze sneakers te mogen verkopen zou er nog heel veel meer paren van kunnen verkopen. En dat terwijl de prijs nogal stevig is. Maar het aanbod is echter doelbewust beperkt.

Overal worden deze pas nieuwe sneakers razend snel bij het uitbrengen gekocht door jongeren en handelaren. En soms later voor het 4-dubbele bedrag op internet opnieuw aangeboden... want er zijn liefhebbers zat die de nieuwe sneakers niet konden bemachtigen. De Yeezy Boost 350 V2 Black kost €220,- Verder zou deze sneaker in kindermaten voor €160,- en in babymaten voor €140,- uitgebracht worden. Wie heeft dit in gang gezet?

Wie is Kanye Omari West? Zijn vader is Ray West, een voormalig Zwarte Panter. Wests moeder, dr. Donda C. (Williams) West, was hoogleraar Engelse taal aan de Clark Atlanta Universiteit, voordat ze met pensioen ging en de manager van haar zoon werd. Op tienjarige leeftijd verhuisde West met zijn moeder naar Nanking in China, omdat zijn moeder daar op de Universiteit van Nanking les moest geven. Hij heeft dus veel van de wereld gezien.

West zat aanvankelijk in de hip-hop muziek en begon met produceren in de jaren '90. Hij maakte toen vrijwel alleen beats voor beginnende lokale artiesten. Later kwam het grote succes toen hij besloot als rapper op te treden. Bijvoorbeeld met GOOD (Getting Out Our Dreams) Music een Amerikaans platenlabel door hem in 2004 opgericht en waarmee hij zeven gouden albums heeft uitgebracht. Zijn rap-carriére maakte hem internationaal bekend. Hij kreeg wereldwijd steeds meer fans.

Toch had hij niet in alles succes. Zo opende hij enkele Fatburger restaurants in Chicago en 2008 in Orland Park die hij na enkele jaren moest sluiten. Ook een door hem aangekondigde kledinglijn kwam niet van de grond. Niet verbazingwekkend overigens want de modewereld is een moeilijke business. Samen met zijn moeder heeft hij ook nog gedurende 4 jaar via een filantropische stichting geprobeerd jongeren van het analfabetisme af te helpen. Na haar dood moest hij met dit project stoppen. Nu heeft hij dan een gigantisch succes met de Yeezy Boost 350 V2 Black.

De Yeezy’s werden deze maand via geselecteerde online-kanalen en fysieke winkels aangeboden en de websites van Foot Locker, Adidas en JD Sport liepen al snel vast of konden de vraag totaal niet aan. In Sydney en Melbourne kampeerden fans sinds afgelopen maandag urenlang voor de winkels gek van verlangen om zichzelf van een paar aan te kunnen voorzien maar dat lukte heel beperkt. En daar werd dus op internet door teleurgestelde fans flink over geklaagd.

De nieuwe Yeezy Boost 350 V2 Black is natuurlijk.een fijne en aangenaam zittende sokachtige schoen (gemaakt van 100% microvezel) maar voor de fans gaat het meer om het verhaal. Om de gerespecteeerde en bewonderde rapper. Kanye West is sinds 2014 getrouwd met Kim Kardashian en heeft met haar twee dochters, North (2013) en Chicago (2018), en twee zonen, Saint (2015) en Psalm (2019).

Op 30 september 2018 liet Kanye via Twitter weten dat zijn voornaam van nu af aan 'Ye' is. Veel van de kennissen van de Kardashians dragen ook zijn schoenen en daarmee promoten ze de Yeezy's natuurlijk ook behoorlijk.

...SUPERTOFFE SNEAKERS WAREN IN NO-TIME UITVERKOCHT...