• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Ter Marsch & Co aan de Amsterdamse bloemenmarkt

  Bar-en grillrestaurant Ter Marsch & Co is heropend aan de hoofdstedelijke bloemenmarkt en ontvangt de langs komende gasten met een kleur- en bloemrijk interieur ontworpen door ontwerpbureau Dark&Stormy . Het is een spraakmakend interieur waarvoor de locatie aan de Bloemenmarkt duidelijk een inspiratiebron vormt.

In een eclectische mix van kleuren, patronen en bloemen genieten de gasten hier van de burgers, salades. cocktails en andere drankjes die op de kaart staan. Deze heropening en verbouwing viel samen met de hoteltransformatie van NH Carlton Amsterdam naar het premium NH Collection Amsterdam Flower Market. Er valt heel wat te bekijken aan het interieur tijdens het wachten op de smakelijke gerechten.

Bijvoorbeeld luxe materialen als messing, marmer en velours sterk contrasterend met de ruige elementen van zwartgeblakerd hout, beton en blank staal. De hoge kolommen werden bekleed met mozaïek naar ontwerp van Hanneke van de Pol. Zomers Bloemen zorgen voor de creatie van een grote wolk kunstbloemen boven de eilandbar. Het licht en geluid werd behartigd door DEP sfeermakers.

Grenzend aan de bar werd tevens een open keuken achter glas gebouwd waaraan de gasten kunnen plaats nemen. Hoge en lage zit in verschillende hoekjes bieden voor ieder het nodige gewenste zitcomfort op elk moment van de dag en avond wat zorgt voor een aantrekkelijke sfeer. 

En dit zie je ook terug in het hier aanwezige publiek want hotelgasten uit de omgeving, toeristen, Amsterdammers en zakelijk publiek weten de extravagante burgerbar met smakelijke gerechten voor een redelijke prijs prima te vinden.

Ter Marsch & Co serveert sinds 2014 als bar & grill hier heerlijke burgers in een eigentijdse atmosfeer, geschikt voor zowel gezinnen als fijnproevers. Hun ‘on the spot’ bereide burgers, vers gesneden friet en zelfgemaakte sauzen worden bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten in de volledig open keuken.

Ter Marsch & Co werd ook bekend door zakelijke aktiviteiten op andere locaties en vergaande produktservice. De eigen bakkerij bakt bijvoorbeeld samen met ’s lands leukste bakker Edwin Klaasen dagelijks de briochebollen en sandwiches voor de eigen winkels en levert daarnaast dagelijks aan andere horeca.

Bar- en grillrestaurant: Ter Marsch & Co Amsterdam
Locatie: Vijzelstraat 4 Amsterdam

FOTO: PAULA PLANTINGA photo:Paula Plantinga

Ter Marsch & Co lanceert eveneens een burgerbezorgservice met drone in Rotterdam - HQ Maaskade 119