• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

‘NOORD op de schaal van Richter KOMT dichterbij

  Vandaag werd de trailer van 'NOORD op de schaal van Richter' gelanceerd. Het is een trailer voor een ongekend meeslepend multimediaal theaterspektakel wat haar vorm vindt in het mooie Groninger land.Een unieke theaterervaring met live muziek, een sterrencast en een surround videodecor van 80 meter waarmee het publiek middenin het verhaal belandt.

Vanaf 13 maart 2020 te zien in Theaterhal Zuidbroek Vandaag werd de trailer van dit unieke theaterstuk gelanceerd maakte Geke Hoogstins van Stichting Walkyre, initiator van dit project, zojuist bekend. Dagblad van het Noorden heeft het theaterspektakel uitgeroepen tot grootste Groninger productie ooit. Waar gaat deze spannende en unieke voorstellening over?

 

Over een mysterieuze verdwijning. Een verhaal dat je niet wil missen. Een ongekende totaalbeleving waarbij het publiek de aarde in reist en het hoofd boven water moet zien te houden. Een spannend verhaal over de zoektocht van jonge studenten naar het mysterie rondom een verdwenen boerderij.Waarheid of werkelijkheid? Wat als de grond onder je voeten wegzakt? Hoe overleef je?Laat niet los.

Vanaf 13 maart 2020 te zien in Theaterhal Zuidbroek en door Dagblad van het Noorden uitgeroepen tot grootste Groninger productie ooit.

De filmopnames, met onder meer acteurs Albert Secuur, Esmee de Boer en Arno van der Heyden zijn op diverse locaties in Groningen en Drenthe gemaakt. ‘NOORD op de schaal van Richter’ wordt een unieke theaterervaring met live muziek, een noordelijke sterrencast en een surround videodecor van 80 meter, waarmee het publiek middenin het verhaal belandt. NOORD op de schaal van Richter is vanaf 13 maart 2020 te zien in Theaterhal Zuidbroek.Het script van theatermaakster Geke Hoogstins wordt deze dagen bewerkt tot muziektheater door Dick van den Heuvel*

*Dick van den Heuvel (1956 Amsterdam) is een Nederlandse schrijver van toneelstukken, scenario's en boeken. Tevens werkt hij als regisseur. Hij studeerde af aan de Nederlandse Film & Televisie Academie en hield zich vervolgens bezig met productieleiding en regieassistentie. Hij schreef intussen enige tientallen jeugd- en dramaseries, televisiefilms, theaterstukken en musicalbewerkingen, Dick is schrijver en regisseur. Hij studeerde af aan de Nederlandse Film & Televisie Academie. Dick schreef tientallen jeugd en dramaseries, televisiefilms en musicalbewerkingen.

Recent schreef hij ‘Was getekend, Annie M.G. Schmidt, waarmee hij een Musical Award won. Hij bewerkte Turks Fruit en ‘Brandende liefde ’van Jan Wolkers tot musicals en schreef de scripts van de musical Route 66’en ‘Dromen….zijn bedrog. Voor laatst genoemde productie kreeg hij een Musical Award. Momenteel schrijft hij het script voor de Nederlandse musical “From Diana With Love.”

Kortom: hij is één van de vele fantastische kanjers die meewerken aan 'de grootste Groninger productie ooit: 'Noord op de schaal van Richter'.

FOTO: JAAP MENSES