• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Laura Fygi treedt op bij viering 100 jaar KLM

  Laura Fygi vertrekt vaak naar het buitenland. Zij is één van die zeldzame zangeressen in Nederland die ons land geweldig promoten in Azië. En zij is ook de zangeres die is uitgenodigd om in Shanghai bij het met veel allure gevierde 100-jarige Jubileum van de KLM te mogen optreden voor de uit alle landen aanwezige ambassadeurs, consulgeneraals en captains of industry.

Er circuleren diverse namen van de selectief genodigde gasten want op dat grote en internationale event moet je gezien worden. Wie in die wereld een bijzondere rol speelt wil daar ook bij zijn. De bescheiden Laura Fygi is in Azië al jaren een erkende ster. Met een eigen chauffeur die op het vliegveld al klaar staat om haar af te halen en altijd een eigen kleedkamer.

De zeer benaderbare Fygi verstuurt geen grote persberichten rond want zij is van jongsaf aan een muzikaal talent. We ontmoeten haar op de grote fashionshow van Sheila de Vries in Le Garage in Amsterdam. "Ik draag altijd Sheila,"zegt ze ."En het was weer zo'n geweldige modeshow. Waar haalt ze toch steeds weer haar mooie rnieuwe ideeën vandaan?"

Ja. Maar je weet het toch Laura... Dat is nu eenmaal talent. Er staan in Nederland nu eenmaal een paar couturiers aan de top die er altijd blijven uitspringen... De rest is hype of redt zich inderdaad meer of minder overtuigend kunstzinnig of ook op een ander niveau.

Terwijl we van heerlijk glas wijn van Le Garage nippen vraag ik haar welke Nederlandse zangers zij momenteel heel goed vindt want van de vakvrouw kun je dat nu eenmaal wel aannemen. Ik neem dat eerlijk gezegd ook van haar aan omdat ik haar nooit in tv-programma's zie jureren. (Daarmee wil ik overigens van het optreden van juryleden niets afdoen maar de belangen voor een oordeel liggen toch anders! )
Maar Laura Fygi heeft er geen moeite mee.

" Ik volg heel graag de 3JS,"zegt ze. "Zij zingen zo ontzettend gaaf. Het is mijn grote hartewens eens met Jan Dulles te zingen. Met de 3JS voel ik direct een intens muzikaal contact. Ze hebben het wel ontzettend druk met hun tournee maar ik zou zo graag eens met hun willen werken..."

Misschien gebeurt het nog eens Laura...

" Natuurlijk heb ik genoeg fans en doe regelmatig concerten maar ik vond het ook een enorme eer toen ik werd uitgenodigd door Weido Muller, directeur KLM Azië om op deze speciale exclusieve party voor genodigden op te treden."

Het is wel altijd heel ver van huis... Hoe repeteer je dan? "Waar ik ook optreed in Azië kan ik altijd rekenen op een orkest. Met al mijn ervaring weet ik ook nu weer dat het een heel geslaagd event wordt. Zulke grote gala-events worden altijd zo voortreffelijk georganiseerd door China."

Reis je weer met de KLM? "Natuurlijk. Wat dacht je dan? Ik reis al jaren altijd en alleen met de KLM."

ZANGERES LAURA FYGI TREEDT OP BIJ DE VIERING VAN HET JUB ILEUM  VAN 100 JAAR KLM  INTERNATIONAAL IN SHANGHAI ... ZIJ PROMOOT ONS LAND IN HEEL AZIË...