• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Hoe maak je de perfecte Espresso Martini?

  Tijdens International Coffee Day op 1 oktober vieren we wereldwijd de populariteit van koffie. Koffie is een van de populairste dranken ter wereld, en daarmee ook een onmisbaar ingrediënt van een coffee cocktail. Niets voor niets staat de coffee cocktail ‘Espresso Martini’ wereldwijd al jaren in de top 10 van bestverkopende cocktails!

De Espresso Martini is een echte klassieker en inmiddels niet meer van de cocktailkaart weg te denken. Deze cocktail geeft je gegarandeerd een cool down en energy kick tegelijkertijd. Vanaf nu kan je ook thuis aan de slag met coffee cocktails met de Tia Maria Espresso Martini kit. Ter gelegenheid van International Coffee Day geven wij je drie overheerlijke varianten (waaronder een spicy variant!) op de iconische espresso martini, om thuis te bereiden.

Als je op dit moment nog nooit van de Espresso Martini hebt gehoord, dan kun je vanaf nu vrienden, familie of buren met een heerlijke Espresso Martini voor of na het eten verrassen. Met de Tia Maria Espresso Martini kit tover je in een handomdraai de perfecte Espresso Martini op tafel! Zelf proberen? Hier volgen 3 overheerlijke varianten op de Espresso Martini.

Een Espresso Martini is een mix van wodka, espresso en Tia Maria. die je vervolgens samen met wat ijsblokjes heel goed shaket. Als je het goed doet ontstaat er een perfecte schuimlaag bovenop! Deze ontstaat door de coffee cocktail door het zeefje van de shaker in het glas te schenken. Genieten maar! Maar wat doe je daarvoor?

Giet 25ml Tia Maria, 25ml Belenkaya Vodka en een single shot espresso in een shaker gevuld met ijs. Shake alles door elkaar en strain in een ijskoud martiniglas en garneer met een paar koffiebonen.

Al gehoord van Tia Oriental Espresso Martini? Let’s spice things up! Bij deze variant op de Espresso Martini is de wodka vervangen door Opihr Gin. Dit geeft een spicy twist aan deze klassieke coffee cocktail.

In deze cocktail zitten 25 ml Tia Maria, 25 ml Opihr Gin en een single shot espresso. Shake alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs, strain in een martiniglas en garneer met gemalen peper. Met deze spicy coffee cocktail tover jij iedere borrel om tot een pittig dansfestijn.

Liever de Irish Espresso Martini? Prefereer je een zoetere variant van deze coffee cocktail? Dan is de Irish Espresso Martini jouw favoriet!

Vervang de wodka door Writers Tears Copper Pot Irish Whiskey. De rest van het recept blijft hetzelfde. In deze cocktail zitten 25ml Tia Maria, 25ml Writers Tears Copper Pot Whiskey en een single shot espresso. Shake alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs, strain in een martiniglas en garneer met een paar koffiebonen.