• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Boutique Hotel Sir Franklin nieuwe hotspot in Zeeland

  MIDDELBURG - Dit najaar opende Boutique Hotel Sir Franklin haar deuren in de oude binnenstad van Middelburg. Dit mooi ingerichte hotel heeft 14 unieke suites en de eerste cocktailbar van Zeeland. Al eerder werd de bijbehorende Brasserie Sir Franklin gelanceerd waar klassieke wereldgerechten met Zeeuwse invloeden worden geserveerd.

Boutique Hotel Sir Franklin is een unieke ontmoetingsplek in Zeeland waar hotelgasten, bezoekers en locals samen komen en kunnen genieten van een internationale allure. Maar wel met een lokale touch waardoor de bezoekers de gastvrijheid en herinneringen aan hun verblijf niet snel vergeten.

Tijden de koude wintermaand worden de gasten verwend met een Sir Franklin December Arrangement. Het boeiende van de 14 verschillende luxueuze suites is een eclectisch design. Mooie stoffen in weelderige kleuren en schitterend behang. Mede-eigenaresse Juliette Peters zorgde ook voor comfortabele boxspringbedden van Auping met fris wit linnen. De open badkamers hebben ruime regendouches en zijn voorzien van heerlijk geurende doucheproducten. De XL suites bezitten extra grote badkamers met ligbad. Tevens zijn er speciale kamers geschikt voor families of groepen.

Iedere suite is vernoemd naar een iconische presidentsvrouw, waaronder Jacky Kennedy, Betty Ford, Eleanor Roosevelt en Michelle Obama. Ook de hotelgangen met de portetten van presidentsvrouwen zijn een groot plezier voor het oog. Verfkunstenaar Frank van Gorcom maakte met speciale verftechnieken verrassende hoteltrappen.

Cocktailbar Sir Franklin introduceert cocktails in Zeeland en neemt haar gasten mee naar een nieuw avontuur. Op reis met verrassende smaakcombinaties, bijzondere presentaties naar een sexy, kosmopolitisch interieur.

Aan de bar is niet van dat ongemakkelijke maar staan comfortabele barzetels en daar rondom zijn verschillende intieme zitjes gecreëerd. Het wandkleed met bloemen is een enorme eyecatcher waarvan de kleuren in het interieur zijn verwerkt.

Barmanager Boaz heeft gewerkt bij toonaangevende horecabedrijven in Amsterdam en in het buitenland. Zijn voorliefde voor gedistilleerd zie je terug in de cocktailkaart met klassiekers met een twist. Het water loopt je uinh de mond... De signature cocktail van Cocktailbar Sir Franklin is de Frank’s Aviation, gemaakt van de eigen Franklin Gin, maraschino likeur, crème de violette, citroen en eiwit. Naast de eigen gin serveert de cocktailbar de Franklin Drop; een ijskoud geserveerd drankje met vodka, watermeloen, aardbei, citroen en gember. Beiden dranken zijn gemaakt door de ambachtelijke distilleerderij The Stillery die haar producten maakt van biologisch speltgraan, bloemen en kruiden uit Nederland.

Sir Franklin is te reserveren voor meetings, partijen, events en cocktailworkshops, desgewenst in combinatie met een diner en overnachting. Sir Franklin biedt business arrangementen en organiseert onvergetelijke bedrijfsfeesten. Daarnaast biedt het een prachtige locatie voor het vieren van jubilea.

Bij Brasserie Sir Franklin staat de smaak centraal. Onder leiding van chef Nick van Eijk worden klassieke wereldgerechten geserveerd met een lokale touch. In de keuken met de Josper grill wordt vol passie gewerkt met verse streek- en seizoensproducten en ook in de bar zijn lokale leveranciers betrokken. Brasserie Sir Franklin laat zien en vooral proeven wat voor moois en lekkers Zeeland te bieden heeft op het gebied van vlees, vis en zeker niet te missen: vega.

BOUTIQUE HOTEL SIR FRANKLIN
VLASMARKT 54 - 56, 4331PG MIDDELBURG NEDERLAND

Telefoon +31 (0)118 614 851 (Agenda Elke tweede zondag van de maand live muziek).