• Spencer Tweeling showt Chopard

 • Chopard X Mariah Carey

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 8 :
Grote Nederlandse financiële reserves nog steeds aanwezig– corruptie – Onderdrukte media en ondernemersprotesten Hongarije – Denk wat je wilt - Verwarring over inclusiviteit of … genderisme in de overdrive?

PodCast 9 :
Omgekeerde vlag – tragiek voor vaderlandse boerenstand – boerenondernemers met grote investeringen in crisis - dierenliefde of vegan - voor of tegen stikstofbeleid van het kabinet – wanhopig tekort aan huizen en bouwgrond – Issues rond moeilijke mensen als grensoverschrijders..

Nieuw lied en dans bij intocht Sinterklaas in Amsterdam

  Stichting Sinterklaas in Amsterdam (SSIA) heeft de jaarlijkse intocht en alle maatschappelijke activiteiten van Sinterklaas in Amsterdam kritisch tegen het licht gehouden en zich na tachtig jaar, eens afgevraagd of er behoefte is aan een verdere verandering. Sinds Zwarte Piet in 2014 hebben er veranderingen plaats gevonden richting Schoorsteenpiet en daarna nu weer eentje richting Sinterklaas en de Pieten.

Toen de Sint persoonlijk hiervan hoorde, krabde hij zich achter het oor en sprak vol vertrouwen: "Het enige wat ik wil is dat alle Amsterdammers, groot en klein, met een glimlach op het gezicht de Sinterklaastraditie in stand houden. Jullie weten toch waar Sinterklaas voor staat en kennen ook mijn visie. Sinterklaas staat voor verbinding, ontmoeting, barmhartigheid, tolerantie en inclusie. Doe wat met deze uitgangspunten en geef dit mooie feest het mooiste podium".

Op zondag, 17 november 2019 zal de intocht van Sinterklaas in Amsterdam plaats vinden en wordt dat begeleid door een heel mooi nieuw Sinterklaaslied met een nieuwe Pietendans speciaal gemaakt voor de Stichting Sinterklaas in Amsterdam (SSIA). Deze stichting wordt geheel gerund door vrijwilligers. Een ook aan het nieuwe Sinterklaaslied en de Pietendans werken Bart Bosch, Roeland van Spaandonk, zanger Robert Leroy, rapper 'Lil Jor' (tien jaar) en talloze anderen eveneens geheel belangeloos mee. Iedereen verheugt zich op het komende feest. Dat komt ook door het modern en helder gebrachte nieuwe Sinterklaaslied. Dat lied staat op een videoclip "Sinterklaas laat ons dansen in alle talen" en swingt er op los.
 
Op zondag, 17 november 2019 zal de intocht van Sinterklaas in Amsterdam plaats vinden en wordt dat begeleid door een heel mooi nieuw Sinterklaaslied met een nieuwe Pietendans speciaal gemaakt voor de Stichting Sinterklaas in Amsterdam (SSIA). Deze stichting wordt geheel gerund door vrijwilligers.
Een ook aan het nieuwe Sinterklaaslied en de Pietendans werken Bart Bosch, Roeland van Spaandonk, zanger Robert Leroy, rapper 'Lil Jor' (tien jaar) en talloze anderen eveneens geheel belangeloos mee.

Iedereen verheugt zich op het komende feest. Dat komt ook door het modern en helder gebrachte nieuwe Sinterklaaslied. Dat lied staat op een videoclip "Sinterklaas laat ons dansen in alle talen" en swingt er heel aanstekelijk op los.

HET IS EEN DRUKKE TIJD VOOR MIJ MAAR OOK VOOR MIJN PIETEN MET AL DIE KADOOTJES DIE IN ZAKKEN MOETEN WORDEN GESTOPT. ZE ZIJN AL OP WEG NAAR AMSTERDAM OM DE NIEUWE PIETENDANS TE LEREN ... MAAR SINTERKLAAS IS OOK ALS HIJ ALLEEN IS HEEL POSITIEF EN WAST EN STRIJKT ER OP LOS ... HIJ VERHEUGT ZICH ALVAST OP DE INTOCHT IN AMSTERDAM...

ILLUSTRATIE: BEN HEYTZE