• Dutch Designer of the Year-titel naar Efteling

 • Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Nieuw lied en dans bij intocht Sinterklaas in Amsterdam

  Stichting Sinterklaas in Amsterdam (SSIA) heeft de jaarlijkse intocht en alle maatschappelijke activiteiten van Sinterklaas in Amsterdam kritisch tegen het licht gehouden en zich na tachtig jaar, eens afgevraagd of er behoefte is aan een verdere verandering. Sinds Zwarte Piet in 2014 hebben er veranderingen plaats gevonden richting Schoorsteenpiet en daarna nu weer eentje richting Sinterklaas en de Pieten.

Toen de Sint persoonlijk hiervan hoorde, krabde hij zich achter het oor en sprak vol vertrouwen: "Het enige wat ik wil is dat alle Amsterdammers, groot en klein, met een glimlach op het gezicht de Sinterklaastraditie in stand houden. Jullie weten toch waar Sinterklaas voor staat en kennen ook mijn visie. Sinterklaas staat voor verbinding, ontmoeting, barmhartigheid, tolerantie en inclusie. Doe wat met deze uitgangspunten en geef dit mooie feest het mooiste podium".

Op zondag, 17 november 2019 zal de intocht van Sinterklaas in Amsterdam plaats vinden en wordt dat begeleid door een heel mooi nieuw Sinterklaaslied met een nieuwe Pietendans speciaal gemaakt voor de Stichting Sinterklaas in Amsterdam (SSIA). Deze stichting wordt geheel gerund door vrijwilligers. Een ook aan het nieuwe Sinterklaaslied en de Pietendans werken Bart Bosch, Roeland van Spaandonk, zanger Robert Leroy, rapper 'Lil Jor' (tien jaar) en talloze anderen eveneens geheel belangeloos mee. Iedereen verheugt zich op het komende feest. Dat komt ook door het modern en helder gebrachte nieuwe Sinterklaaslied. Dat lied staat op een videoclip "Sinterklaas laat ons dansen in alle talen" en swingt er op los.
 
Op zondag, 17 november 2019 zal de intocht van Sinterklaas in Amsterdam plaats vinden en wordt dat begeleid door een heel mooi nieuw Sinterklaaslied met een nieuwe Pietendans speciaal gemaakt voor de Stichting Sinterklaas in Amsterdam (SSIA). Deze stichting wordt geheel gerund door vrijwilligers.
Een ook aan het nieuwe Sinterklaaslied en de Pietendans werken Bart Bosch, Roeland van Spaandonk, zanger Robert Leroy, rapper 'Lil Jor' (tien jaar) en talloze anderen eveneens geheel belangeloos mee.

Iedereen verheugt zich op het komende feest. Dat komt ook door het modern en helder gebrachte nieuwe Sinterklaaslied. Dat lied staat op een videoclip "Sinterklaas laat ons dansen in alle talen" en swingt er heel aanstekelijk op los.

HET IS EEN DRUKKE TIJD VOOR MIJ MAAR OOK VOOR MIJN PIETEN MET AL DIE KADOOTJES DIE IN ZAKKEN MOETEN WORDEN GESTOPT. ZE ZIJN AL OP WEG NAAR AMSTERDAM OM DE NIEUWE PIETENDANS TE LEREN ... MAAR SINTERKLAAS IS OOK ALS HIJ ALLEEN IS HEEL POSITIEF EN WAST EN STRIJKT ER OP LOS ... HIJ VERHEUGT ZICH ALVAST OP DE INTOCHT IN AMSTERDAM...

ILLUSTRATIE: BEN HEYTZE