• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

3 Recepten Ecochic Valentine cocktails

  RIJEN - Vele harten gaan weer sneller kloppen lieve mensen want Valentijnsdag is zo'n heerlijke smoes om verlangens 'meer profiel' te geven. In een grote supermarkt legde ik bij mijn boodschappen de eerste hartvormige pannenkoeken al op de loopband. Het was ávonds laat en een koude dag. Maar de vrouwelijke cliëntele om mij heen barstte direct van enthousiasme . " Zij heeft al Valentijnspannenkoeken.... Kijk... Wat schattig!" Hmmm... Lekker bedoel je! Daarom hopen wij onze bezoekers te kunnen verrassen met enkele spannende liefdevol bedachte Valentijns-cocktailrecepten.

SodaStream presenteert 3 recepten voor romantische cocktails waarbij je geen flessen van wegwerpplastic hoeft te gebruiken. Het bruiswater maak je tenslotte gewoon met kraanwater in je bruiswaterapparaat. Dat betekent bovendien extra budget voor heerlijk verse ingrediënten om je cocktail onweerstaanbaar te maken, zoals munt, grapefruit en bramen.

1. Grapefruit Glory – de ijsbreker
Beetje zenuwachtig? Met deze cocktail breek je het ijs in stijl. Bovendien is hij eenvoudig te maken, de kleur en de garnering doen het werk.
30 ml Campari - 30 ml Apérol - 1 theelepel agavesiroop (te koop bij o.a. Jumbo en Plus)
15 ml geurige (geranium)siroop - 60 ml grapefruitsap - Bruisend water SodaStream
Partjes grapefruit gedoopt in zout
Voeg alle ingrediënten toe in een chic glas. Voeg 3 tot 4 ijsblokjes toe. Bedek met SodaStream bruisend water en roer heel lichtjes. Plaats de parten grapefruit over of aan het glas.

2. Hello Sunset – de snelle jelle
Ze zeggen dat de zonsondergang maximaal 5 minuten duurt. Zelfs als jullie superdruk zijn kun je dus toch even een romantisch momentje inplannen met deze bijpassende, easy cocktail.
Handvol munt; 5 verse bramen (+ 4 voor de garnering) - 25 ml eenvoudige siroop - 30 ml limoensap - 30 ml Oloroso Sherry - 15 ml wodka
Schud in een shaker de bramen, munt en siroop door elkaar. Voeg de rest van de ingrediënten toe (behalve SodaStream-bruiswater). Schud krachtig. Breng twee keer in een fijne zeef en werk af met SodaStream bruisend water. Schenk in een champagneglas en voeg de bramen toe.

3. Lemongrass cooler – de mysterieuze
Mysterieus, pittig en classy: deze cocktail heeft het allemaal.
60 ml droge Sake - 15 ml droge Vermout - 15 ml citronella siroop - SodaStream bruisend water - Ter garnering: een citroen of grapefruit twist
Giet alle ingrediënten in een glas dat even in de vriezer heeft gestaan. Meng 20 seconden en filtreer in een koud coupe glas. Bedek met een stroom SodaStream-bruiswater. Plaats het stukje citroen of grapefruit op de rand voor een bittere twist.

Voor meer inspiratie voor romantische cocktails (en mocktails) kijken op sodastream.nl/recepten

LIEFDEVOL GEMAAKTE DRANKJES ALTIJD WELKOM OOK BUITEN VALENTIJNSDAG OM... HET IS MAAR DAT JE PARTNER HET WÉÉT HOOR...