• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Door buitenlandse bedrijven veel meer jobs in ons land

  Nederland staat in internationaal uitdagende tijden goed op de kaart bij buitenlandse bedrijven. In 2019 kozen 397 internationale ondernemingen - zoals Fresenius, FujiFilm Irvine Scientific en Swisscom - met hulp van het Invest in Holland-netwerk voor ons land. Deze bedrijven verwachten in de eerste drie jaar ruim 14.000 directe banen te creëren en 4,3 miljard euro in hun projecten te investeren.

Eric Wiebes, minister van Economische Zaken & Klimaat (EZK) vindt dat buitenlandse bedrijven een belangrijke bijdrage leveren aan onze economie. "Daarom moeten we zorgen dat Nederland een aantrekkelijk land blijft om te wonen, werken en ondernemen, ook internationaal."

De buitenlandse bedrijven die voor Nederland kiezen komen voor circa een derde uit Azië, een derde uit Noord- en Zuid-Amerika en voor een derde uit andere delen van de wereld (Europa, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië).
Ons land trok afgelopen jaar het meeste bedrijven aan uit de IT, de Creatieve Industrie (o.a. media en mode), de Life Sciences & Health en de Chemie.

Binnen deze sectoren gaat het om allerhande typen bedrijfsactiviteiten. Denk aan Europese Hoofdkantoren, productiefaciliteiten, datacenters en onderzoekslaboratoria. Bij dit werk is er altijd sprake van concrete en fysieke werkgelegenheid. De NFIA en het Invest in Holland-netwerk ondersteunen geen brievenbusmaatschappijen of andere papieren constructies.

In een globaliserende en digitale wereld is Nederland, als handelsland bij uitstek, afhankelijk van de internationale economie voor zijn toekomstige welvaart. Daarbinnen komt steeds meer aandacht voor buitenlandse bedrijven en het Nederlandse vestigingsklimaat. Onderzoek meldt dat internationale ondernemingen een positieve bijdrage aan onze economie en samenleving leveren.

Zo blijkt uit verschillende CBS-cijfers dat deze buitenlandse bedrijven goed zijn voor circa 18 procent van de toegevoegde waarde van onze economie. Voorts dat deze bedrijven hun werknemers gemiddeld 7 procent meer betalen en dat ze relatief vaak voorop lopen op het gebied van onderzoek en technologie.

In Nederland zijn een iets minder dan één miljoen mensen werkzaam bij buitenlandse bedrijven. Daarnaast zijn deze bedrijven nog eens goed voor 500.000 indirecte banen in Nederland bij toeleveranciers, vooral bij het Nederlandse mkb.

BEAUTY IN BUSINESS ... BUITENLANDSE BEDRIJVEN  ZORGEN VOOR VEEL NIEUWE JOBS IN ONS LAND...

FOTO  SOKKEN-MET-KARAKTER VAN SOCK MY FEET