• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Rutte bemoedigt HTM medewerkers

  DEN HAAG - Premier Mark Rutte heeft de Haagse vervoersmaatschappij HTM bezocht om medewerkers “een hart onder de riem te steken” op een moment van bezorgdheid over de nieuwe coronavirus epidemie. Dat heeft HTM directielid Wim Kok, verantwoordelijk voor communicatie, tegenover De Couturekrant bevestigd. Kok en zijn collega Jaap Bierman hadden een onderhoud met de premier.

“Het was een mooi gesprek over het werken tijdens deze bijzondere tijd” aldus Kok. “Het was geweldig de premier namens de directie te kunnen ontvangen. Heel bemoedigend voor alle toegewijd werkende medewerkers in de OV sector. Hij ging ook geconcentreerd en heel geïnteresseerd in gesprek met diverse HTM-medewerkers die hem op de hoogte brachten van de aanpassingen in hun werkwijze vanwege deze ingewikkelde Coronaperiode,” benadrukte Kok.

Daaronder bevonden zich buschauffeurs, trambestuurders, stewards en andere medewerkers. Ze deelden hun ervaringen van de afgelopen periode met hem. De premier luisterde aandachtig en vol waardering voor het belangrijke werk dat zij doen. Hij sprak zijn voldoening uit over het feit dat voor het uitstappen nu door de passagiers van de HTM niet meer speciaal op een knopje hoeft te worden gedrukt omdat er toch al voor elke halte gestopt wordt.

Ook de nieuw aangebrachte veiligere scheiding tussen chauffeur en passagiers vormde voor de premier een duidelijk bewijs van de snelle en flexible wijze waarop deze medewerkers in de OV-sector zich hebben weten aan te passen aan veranderde tijden.

Premier Rutte zei eveneens in een verklaring dat mede dankzij “de inzet van OV-medewerkers de verpleegkundigen, schoonmakers en al die andere mensen in vitale beroepen gewoon naar hun werk kunnen.” Rutte wees er daarbij nadrukkelijk op "dat het belangrijk is dat ook zij veilig hun werk moeten kunnen doen in deze tijd... Dus houd ook in het OV rekening met elkaar.”

Voor het enthousiaste HTM directielid Kok komt de ontmoeting met de premier in deze crisis toch wel als een soort vuurdoop want hij werd pas in november benoemd tot manager Corporate Communicatie en Public Affairs bij HTM.

Daarvoor was hij Hoofd Bestuurlijke zaken, advies en communicatie bij de Onderzoeksraad voor veiligheid. Ook had hij leidinggevende functies op het gebied van communicatie en voorlichting, zoals bij het ministerie van Defensie, bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en bij de gemeente Den Haag.

Kok begon zijn carrière als journalist en jurist voor diverse organisaties. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht.
Hij noemt het een groot voorrecht om tijdens de coronavirus crisis betrokken te kunnen zijn bij een van de grootste vervoersmaatschappijen in Nederland. “Werkend in deze vitale sector die cruciaal is om te blijven verbinden. Juist nu,” zegt hij.