• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Bunk Amsterdam: maximale privacy minimale kosten

  Eindelijk opent BUNK Amsterdam nu officieel haar deuren voor hotelgasten. Na een grondige verbouwing van de voormalige Sint-Rita kerk in Amsterdam Noord biedt het monumentale gebouw plek voor 300 gasten. Is het een hotel met hostelprijzen? Of een hostel met de kwaliteit en service van een hotel? BUNK nodigt je uit om dat zelf te komen ervaren. Met de compacte kamers en Pods, het eigen restaurant en het zonovergoten terras richt BUNK zich op verbinding tussen de buurt én de rest van Nederland die deze zomer op zoek zijn naar de ideale staycation.

Om reizigers een unieke ervaring te bezorgen heeft BUNK 50 Pods ontwikkeld. Dit zijn doordacht ingerichte cabines waarin je maximale privacy combineert met minimale kosten. Wil je het een maatje groter? In de buik van de kerk is een atrium gemaakt waarin de 107 compacte kamers als huisjes in een Italiaans bergdorp door de ruimte zweven. Iedere kamer heeft de functionaliteiten van een complete hotelkamer, maar door de slimme inrichting is er veel minder ruimte nodig. Wil je het extra gezellig maken? Kies dan voor een kamer met 3-, 4- of 5-persoons bed.

Het hotel heeft een eigen restaurant. Hier laat head chef Stefan Dernison en zijn team gasten smaken proeven van over de hele wereld. Neem vooral plaats op het heerlijke nieuwe terras. Van de prille zonnestralen in de ochtend tot aan de gloed van de zonsondergang, bij BUNK zit je in het zonnetje. Met alle RIVM maatregelen in acht genomen heeft BUNK plek voor zo'n 70 levensgenieters. Het terras heeft dé perfecte ligging om na een mooie wandeling in het natuurrijke Noorderpark te relaxen. Of om het pontje te pakken vanaf Centraal en met de wind in de haren tien minuten de benen te strekken.

Zomer 2020 ziet er voor ons allemaal anders uit dan ‘normaal’. BUNK beseft ook dat veel mensen deze zomer hun vakantie dichtbij huis invullen. Met het staycation arrangement van BUNK heb je deze zomer extra veel plezier! Zo kunnen gasten rekenen op een kamer upgrade, late check-out en krijg je naast het ontbijt een voucher om te besteden bij het eigen restaurant van het hotel. Vanuit het hotel zijn daarnaast eigen Vanmoof fietsen te huur zodat je gemakkelijk Amsterdam kan verkennen.

BUNK slaat de brug tussen hotels en hostels. Vrienden van ver én dichtbij vinden hier een optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. In 2019 opende het eerste BUNK hotel in de Westerkerk aan de Catharijnekade in Utrecht. Het hotel won datzelfde jaar direct de award ‘Beste nieuwe horecaconcept’ van Entree Awards.

FEESTJE IN BUNK UTRECHT... NU OOK OPEN IN AMSTERDAM NOORD...