• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Tom Coronel en de Hankook 24H Portimao

  EEMNES – Voor Tom Coronel komt dit weekend een eind aan het alleen maar racen op de simulator. Samen met het Belgische Comtoyou Racing en teamgenoten Nicolas Baert (B) en Nathanael Berthon (F) neemt hij met een Audi RS3 LMS DSG in de bekende DHL-uitstraling deel aan de Hankook 24H Portimao. Een etmaal durende race, die (komende) vandaag - zaterdag 13 juni 2020 - om 12:00 uur lokale tijd (13:00 uur Nederlandse tijd) van start gaat op het ruim 4,6 kilometer lange circuit in de Portugese Algarve.

Aan de start verschijnen vijf verschillende klassen, waarbij de Audi is ingeschreven in de speciale TCR-klasse. “Een evenement om echt naar uit te kijken”, vertelt een enthousiaste Tom Coronel. “Voor het eerst sinds bijna honderd dagen weer eens echt racen met de Audi RS3 van Comtoyou Racing, waarmee ik later dit jaar ook in de FIA World Touring Car Cup (WTCR) uitkom. En dat ook nog eens in een 24-uurs race, dus veel tijd om lekker lang de strijd met de rest van het veld aan te gaan."

Tom Coronel rijdt dit weekend samen met Nicolas Baert die vorig jaar in de F4 voor MP Motorosport reed en dit jaar debuteert in het TCR EU kampioenschap. Voor hem dus ook een mooie kennismaking met de Audi RS3. Hun team wordt gecompleteerd door Nathanael Berthon, Coronels teamgenoot voor komend seizoen in het WTCR.

Deze lange-afstandsrace wordt georganiseerd door de specialisten van Creventic. Zij organiseren ook met succes races als de 24H van Barcelona, de 12H van Zandvoort en de 24H van Dubai. Het mooie van deze evenementen is zeker dat ze compact van opzet zijn en prima online en live te volgen. Op vrijdagmiddag vonden de vrije trainingen plaats, gevolgd door de verschillende kwalificaties en de nachttraining.

Op zaterdag om 12 uur ‘s middags -is het voltallige veld van start gegaan voor een race over 24 uur.

Tom Coronel zegt:‘Wij hebben er zin in’. Racen op de simulator is leuk, maar dit overtreft het absoluut. Het is voor mij een mooie voorbereiding op het gelukkig ook weer snel naderende WTCR-seizoen en een mooi kennismaking met de Audi. Natuurlijk gelden er dit weekend ook maatregelen in het kader van het Covid-19/Coronavirus. Dat zal even wennen zijn, maar het is noodzakelijk zoals iedereen zal begrijpen.”

Tom Coronel wordt dit jaar gesteund door: DHL, Eurol Lubricants, Tricorp Workwear, ERU Prestige Kaas voor Kerels, Ireckonu, Bouwgroep Dijkstra Draisma, Intrax Suspension, 4.Brands, ASC Group, FEBO, P1 racewear, Super-B, CM, Copernica, Wiechers Sport, Playseat, Hipex en BenQ.

FOTO; PETR FRYBE