• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

George Cocktailbar organiseert champagnecocktailcompetitie

  ROTTERDAM - Op maandag 3 augustus organiseerde George Cocktailbar, gevestigd op de Lijnbaan boven kiprestaurant Scharrels & Schuim, de eerste champagnecocktailcompetitie van Rotterdam. De beste bartenders uit Rotterdam en Den Haag verzamelden zich in de cocktailbar om de jury de meest bijzondere champagnecocktail te presenteren. Daryl Lieuw-On, eigenaar van cocktailbar The Rumah ging er met de winst vandoor.

In deze roerige tijd moeten we manieren blijven zoeken om het leven te vieren, aldus George Cocktailbar. En hoe vier je het leven beter dan met champagne? Daarom organiseerde George Cocktailbar in samenwerking met Moët & Chandon maandag de eerste champagnecocktailcompetitie van Rotterdam.

Vijfentwintig bartenders van cocktailzaken uit Rotterdam en Den Haag kwamen naar George om hun meest bijzondere cocktail te shaken. Onder anderen The Rumah, NY B asement, The Court, Kapisco, Calaboose, Ayla, Breakaway, Spikizi en nog vele anderen streden om de titel. Bij het thema liberté (vrijheid) hoorde maar één regel: Moët als ingrediënt.

De wedstrijd werd gewonnen door Daryl Lieuw-On, eigenaar van cocktailbar The Rumah. De bartender won met zijn ‘At last’ cocktail. Een cocktail met Moët & Chandon brut cordial, Cachaca rum en soda water. De vierkoppige jury bestond uit Niels van Wouwe (hoofdbartender bij Williams Canteen), Edgaras Razminas (sommelier in sterrenrestaurant de Lindehof), Jasmijn Meijer (brand ambassador voor Moët/Hennessy) en Salvo Calvo (hoofd bartender van George Cocktailbar en manager van Scharrels & Schuim).

Gelet werd op creativiteit, presentatie, de smaakbalans én het verhaal achter de cocktail. De jury vond Daryl de terechte winnaar, omdat hij inhaakte op waar het om gaat in de horeca: bijzondere smaken in combinatie met een fijn gevoel voor hospitality. Daryl ging niet met lege handen naar huis: de prijs was een gepersonaliseerde magnumfles champagne van Moët & Chandon en een volledig verzorgde champagne brunch.

Bij George Cocktailbar staat de hele maand augustus in het teken van champagne. De cocktailcompetitie is het eerste evenement in een reeks van drie. Op 15 augustus staat een champagnebrunch op het programma en de maand wordt op 30 augustus afgesloten met True Originals, waarbij ieder uur een nieuwe gastbartender zijn of haar beste champagnecocktail serveert.

Je weekend inluiden met cocktails? Op naar de Lijnbaan in Rotterdam. Hier vind je George Cocktailbar, één van de best verborgen hotspots voor een onvergetelijke avond. Hier kun je terecht voor zowel de klassiekers als cocktails met een moderne twist.

Tijdens het nippen hoef je je niet te vervelen, want de bartenders maken er altijd weer een show van. Rondvliegende flessen drank gegarandeerd.

George Cocktailbar: Lijnbaan 36-42, 3012 EP Rotterdam

EN DE WINNAAR IS...