• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

TCR Europe met hindernissen voor Tom Coronel

  Ruim vier maanden later dan aanvankelijk gepland ging het seizoen in de FIA WTCR World Touring Car Cup van start. Daarmee begon ook het seizoen voor Tom Coronel in de Audi RS 3 LMS, ingezet door het Belgische Comtoyou DHL Team Audi Sport. Te elfder ure was het Circuit Zolder in België aangewezen als locatie voor de seizoensstart, waarmee het niet alleen voor het team, maar ook voor Coronel dus een thuisrace was, want hij racete in zijn lange carrière al regelmatig op het Vlaamse circuit.

Coronel greep in de eerste race als vierde slechts nipt naast het podium en won bovendien de WTCR Trophy voor privérijders. In de tweede race werd hij als zesde geklasseerd, waarmee hij tweede in de uitslag van de WTCR Trophy werd. “Lang geleden dat we zo’n resultaat behaald hebben, een heel goede start”, zei Coronel. Op donderdag hadden teams en rijders in het FIA WTCR de gelegenheid om zich op de seizoensstart voor te bereiden tijdens een officiële testdag. Daarbij liet Coronel al zien, dat het tempo er bij hem goed in zat. Dat beeld zette zich voort tijdens de beide vrije trainingen op vrijdag, waarbij Coronel opnieuw in de voorste gelederen van het veld mee kon strijden. In de eerste kwalificatie reed hij de vijfde tijd, in de tweede sessie de zesde tijd, een prima uitgangspositie voor de beide races.

Coronels commentaar: “Ik kwam slechts twaalf duizendste tekort voor de vijfde plaats, anders had ik ook nog in de shoot-out kunnen meedoen, maar als geheel was ik erg tevreden. De Audi deed het erg goed, we hebben veel uitgeprobeerd met de schokdempers en de remmen en dat verliep uitstekend. Het vele rijden heeft gewerkt, maar natuurlijk ook de baankennis van het team en van mezelf.”

In de eerste race reed Coronel naar de vierde plaats, streed lange tijd met Attila Tassi, die uiteindelijk derde werd, en miste slechts nipt het podium. In de tweede race was zijn start niet optimaal, maar wist hij wel keurig zijn zesde plaats te verdedigen. In het klassement voor privérijders, dat dit jaar in ere is hersteld, werd Coronel in de eerste race winnaar en in de tweede wedstrijd tweede.

“Ik heb lekker gestreden, in de eerste race met Tassi in de tweede race met Girolami, de winnaar van de eerste wedstrijd”, berichtte Coronel. “Bij de start van de tweede race was er het gebruikelijke duw- en trekwerk, deur aan deur met Jean-Karl Vernay. Daarna dus de rondenlange strijd met Girolami. Ik zat constant op zijn bumper en heb van alles geprobeerd, maar kwam er net niet langs. Als geheel ben ik blij met dit weekeinde, goede resultaten. De goede voorbereiding heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. De Audi deed het heel goed op deze baan, goed over de kerbstones. Een goede start van het seizoen. Ik ben tevreden, ik ben er echt van overtuigd dat dit een heel goed seizoen gaat worden!”

Over twee weken wordt het seizoen in de FIA WTCR voortgezet, dan met twee races op de beroemde Nürburgring-Nordschleife, een circuit dat Tom Coronel tot zijn favoriete banen rekent.
Kalender Tom Coronel FIA WTCR

24-26 september: Nürburgring-Nordschleife - 10-11 oktober: Slovakia Ring
17-18 oktober: Hungaroring - 31 oktober - 1 november: Aragón
14-15 november: Adria - Uitslag FIA WTCR, Circuit Zolder (Bel), 13 september 2020
Race 1:
1. Nestor Girolami (Arg), Honda Civic TCR, 13 r. in 21.17.425
2. Thed Björk (Swe), Lynk & Co 03 TCR, +1.127
3. Attila Tassi (Hun), Honda Civic TCR, +1.844
4. Tom Coronel (Ned), Audi RS 3 LMS, +2.072
Race 2:
1. Yann Ehrlacher (Fra), Lynk & Co 03 TCR, 18 r. in 33.47.255
2. Yvan Muller (Fra), Lynk & Co 03 TCR, +0.870
3. Santiago Urrutia (Ury), Lynk & Co 03 TCR, +1.376
6. Tom Coronel (Ned), Audi RS 3 LMS, +5.694

Tom Coronel wordt in de FIA TCR Europe Touring Car Series 2020 gesteund door: DHL, Eurol Lubricants, Tricorp Workwear, ERU Prestige Kaas voor Kerels, Ireckonu, Business Data Challengers, Bouwgroep Dijkstra Draisma, RAM Mounts, Intrax Suspension Technology, 4.Brands, ASC Group, P1 Advanced Racewear, Super-B, CM, Copernica en Magero Buscamperverhuur.