• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Thuis naar jouw lievelingsrestaurant

  ROTTERDAM -Nu de deuren van onze favoriete restaurants, barren en cafés gesloten zijn, wordt er opnieuw een buitengewoon beroep gedaan op de creativiteit van de ondernemers. Hulde voor de horecahelden die wederom zijn gestart met inventieve oplossingen en mooie initiatieven! Door lokaal te bestellen of af te halen, zorgen we er samen voor dat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van onze lievelingsgerechten. Inspiratie nodig? Wij zetten enkele de leuke lockdowninitiatieven op een rijtje.

Aangezien jij niet naar de Foodhallen kan komen, komt de Foodhallen Rotterdam wel naar jou! De Foodhallen Flavors At Home Box is jouw ticket naar de Foodhallen ervaring vanaf je eigen bank. De box bestaat uit gerechten van een wekelijks wisselende stand, Stëlz drankjes, een fles wijn, twee biertjes én een set speelkaarten zodat je je avondje thuis gezellig af kunt sluiten. De Foodhallen Flavors At Home Box is te bestellen op vrijdag, zaterdag en zondag. Het weekend vieren wordt zo wel héél makkelijk!

George takes over! Scharrels & Schuim en George Cocktailbar bundelen hun krachten en worden getransformeerd tot George Cocktails & Food. Vanwege de coronamaatregelen is het nu helaas niet mogelijk om de vernieuwde hotspot op de Lijnbaan te komen bewonderen. Maar goed nieuws: je kunt George Cocktails & Food wel in huis halen! Alle gerechten van de nieuwe menukaart én de populairste cocktails zijn af te halen of te bestellen via Thuisbezorgd. De Espresso Martini, Daiquiri en Pornstar Martini worden per halve liter bezorgd. Eerst even een bodempje leggen? Probeer en eet smakelijk en maak je avond compleet met de shared dining gerechten.

Ciao bella! Wat doe je als je niet op vakantie kan naar Italië? Dan haal je je favoriete vakantieland gewoon in huis. Bij Spaghetteria Pastabar bestel je gerechten zoals ze in de spaghetterie van Italië worden opgediend. Vers uit eigen keuken, écht op z’n Italiaans. Bij Spaghetteria proef je de kunst van het pasta maken. Alle pasta is afkomstig uit eigen laboratorio argigianale: een ambachtelijke werkplaats waar volgens de traditie van het Italiaanse pastagilde pasta wordt gemaakt. Vol smaak en zonder poespas. Zoals de welbekende pasta met ‘frutti di mare’: spaghetti met venusschelpen en mosselen, met kersentomaat, witte wijn, knoflook en chili. Of pappardelle met ragout van ree in rode wijn met rozemarijn en grana padano. No pasta, no party!

En nu nog even een tip voor iets moois in Amsterdam. De keuze is reuze bij @droog aan de Staalstraat. Een greep uit het menu om te watertanden: hartige scones, pompoencarpaccio, hot bowl of comfort en huisgemaakte taarten. Maak de maaltijd af met mimosa’s en bloody mary’s to go. Daarnaast kun je kiezen voor de daily specials: Waffle Wednesday, Tasty Thursday en Fritter Friday. Tip: combineer Waffle Wednesday met een bezoek aan de tentoonstelling Onward&Upward-Art in the Garden of Life, te bewonderen onder hetzelfde dak bij @droog. @droog to go is geopend van woensdag t/m zondag van 11:00 tot 18:00 uur