• Dutch Designer of the Year-titel naar Efteling

 • Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Lacoste autumn winter 2021-22 collectie

  De abstracte en hedendaagse architectuur van de Front de Seine in het 15e arrondissement van Parijs vormt het decor voor de Lacoste Autumn Winter 2021-22 collectie, die ontworpen is door Louise Trotter.

Fotograaf Sam Rock belicht de tegenstelling van rasters en rondingen, beton, bakstenen, tegels en glas en zorgt voor een speelse uitwisseling van grafische sportcodes en geremixte klassiekers in scherp reliëf. Een actieve levensstijl en de vervaging van beweging tussen huis, werk en spel vormen de basis van deze nieuwe ontwerpen, een collectie waarbij elegantie, humor en gemak aansluiten bij de huidige tijdgeest.

Naast de stalenkaart van heldere tinten in gedempte neutrale kleuren heeft Louise Trotter nog een extra dimensie toegevoegd aan de collectie: opgeblazen en gekrompen proporties, onverwachte ontwerpen en de opkomst van ‘comics’ in de vorm van Lacoste-personages. Net als in een tekenfilm wordt de kenmerkende huiskrokodil in een veel grotere vorm gepresenteerd.

Tevens gebruikt Trotter patches met klauwen uit het archief en gewaagde krokodillenkoppen, die een nieuwe iconografie creëren naast vlammende tennisballen, een 'tennisnet' en een L-vormig varsity-logo.

Klassiek sportief, het concept van het trainingspak en de twinset wordt op meerdere manieren gepresenteerd voor mannen en vrouwen. Trompe l'oeil- overhemden, vesten en joggingbroeken zijn allemaal geproduceerd van katoenpiqué - het kenmerkende materiaal van het Lacoste poloshirt - om zo subtiel bijpassende sportensembles te creëren.

Maatwerk weerspiegelt het kleermakerserfgoed van de oprichter René Lacoste. Zo worden de gladde omhullende lijnen van peacoats, varsity-jacks, overjassen en trenchcoats aangepast met gebreide kragen en extra lagen van lichtgewicht nylon.

Door het upcycled ontwerpproces van de afgelopen seizoenen verder te ontwikkelen, worden shell-pakken, pufferjackets en gewatteerde voeringen gereconstrueerd uit een lappendeken van vintage en Lacoste-stoffen uit het archief. Er ontstaan hierdoor nieuwe geometrieën binnen de klassieke sportvormen.

Framis-sluitingen, trekkoorden en oversized touw zorgen voor een extra technische look & feel, net als crop tops van neopreen en voorgevormde shorts voor dames.

Stevige unisex-chino's met elastische manchetten met klittenband, polychrome leggings van neopreen en opgestikte ritssluiting hoog boven de enkel. Verder weerspiegelen speedstrepen de race-esthetiek van checkerboard jacquard polo's en biezen. De dynamische sportstijl wordt compleet gemaakt door caps van katoenpiqué en oversized rugzakken