• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Lacoste autumn winter 2021-22 collectie

  De abstracte en hedendaagse architectuur van de Front de Seine in het 15e arrondissement van Parijs vormt het decor voor de Lacoste Autumn Winter 2021-22 collectie, die ontworpen is door Louise Trotter.

Fotograaf Sam Rock belicht de tegenstelling van rasters en rondingen, beton, bakstenen, tegels en glas en zorgt voor een speelse uitwisseling van grafische sportcodes en geremixte klassiekers in scherp reliëf. Een actieve levensstijl en de vervaging van beweging tussen huis, werk en spel vormen de basis van deze nieuwe ontwerpen, een collectie waarbij elegantie, humor en gemak aansluiten bij de huidige tijdgeest.

Naast de stalenkaart van heldere tinten in gedempte neutrale kleuren heeft Louise Trotter nog een extra dimensie toegevoegd aan de collectie: opgeblazen en gekrompen proporties, onverwachte ontwerpen en de opkomst van ‘comics’ in de vorm van Lacoste-personages. Net als in een tekenfilm wordt de kenmerkende huiskrokodil in een veel grotere vorm gepresenteerd.

Tevens gebruikt Trotter patches met klauwen uit het archief en gewaagde krokodillenkoppen, die een nieuwe iconografie creëren naast vlammende tennisballen, een 'tennisnet' en een L-vormig varsity-logo.

Klassiek sportief, het concept van het trainingspak en de twinset wordt op meerdere manieren gepresenteerd voor mannen en vrouwen. Trompe l'oeil- overhemden, vesten en joggingbroeken zijn allemaal geproduceerd van katoenpiqué - het kenmerkende materiaal van het Lacoste poloshirt - om zo subtiel bijpassende sportensembles te creëren.

Maatwerk weerspiegelt het kleermakerserfgoed van de oprichter René Lacoste. Zo worden de gladde omhullende lijnen van peacoats, varsity-jacks, overjassen en trenchcoats aangepast met gebreide kragen en extra lagen van lichtgewicht nylon.

Door het upcycled ontwerpproces van de afgelopen seizoenen verder te ontwikkelen, worden shell-pakken, pufferjackets en gewatteerde voeringen gereconstrueerd uit een lappendeken van vintage en Lacoste-stoffen uit het archief. Er ontstaan hierdoor nieuwe geometrieën binnen de klassieke sportvormen.

Framis-sluitingen, trekkoorden en oversized touw zorgen voor een extra technische look & feel, net als crop tops van neopreen en voorgevormde shorts voor dames.

Stevige unisex-chino's met elastische manchetten met klittenband, polychrome leggings van neopreen en opgestikte ritssluiting hoog boven de enkel. Verder weerspiegelen speedstrepen de race-esthetiek van checkerboard jacquard polo's en biezen. De dynamische sportstijl wordt compleet gemaakt door caps van katoenpiqué en oversized rugzakken