• Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Boek: De magische halsband

  17 september verschijnt De magische halsband; het eerste deel van de gloednieuwe serie De avonturen van Rutger, Thomas en Paco van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco.

Met z’n drieën beleven ze fantastische avonturen. Die avonturen resulteren nu in dit eerste kinderboek, waarmee de auteurs ook een statement willen maken voor de liefde in alle vormen. In real- life vormen zij samen een liefdevol gezin van twee mannen en hun hond. Veel van de inspiratie voor het boek komt dan ook uit hun eigen leven.

Rutger en Thomas: “Dit boek is enorm belangrijk voor ons, omdat wij in onze jeugd nooit een boek hebben gelezen waarin het heel normaal en vanzelfsprekend is dat twee jongens samen zijn. Door onze avonturen als gezin in boekvorm uit te brengen, hopen wij bij te dragen aan de acceptatie van elke vorm van liefde.”

In dit eerste deel van de serie raakt Paco vermist. Het is aan Rutger en Thomas om het mysterie op te lossen en Paco te redden. Het is een vrolijk, toegankelijk en hartverwarmend verhaal vol humor, vaart en een vleugje spanning.

Het boek is volledig in kleur geïllustreerd, met strippagina’s. Een must-read voor kinderen die nu ook eindelijk kunnen lezen over hun favoriete YouTube-helden.

Rutger Vink (Furtjuh) en Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) behoren tot de grootste YouTubers van Nederland. Ze hebben gezamenlijk meer dan 1,7 miljoen abonnees op hun YouTube-kanalen en hun video’s zijn meer dan 350 miljoen keer bekeken.

Zelfs het Instagram-account van Paco (@pacodehond) heeft al meer dan 200 duizend volgers.

Ze plaatsen familievriendelijke content en maken maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar. Ook offline zijn ze succesvol. Zo hebben ze meer dan 20 theatershows op hun naam staan.

Boek: De magische halsband - De avonturen van Rutger, Thomas en Paco
Auteurs: Rutger Vink en Thomas van Grinsven - Illustrator: Sabine van der Stadt

KOSMOS Uitgevers

Verschijnt op 17 september 2021

YOUTUBERS RUTGER VINK EN THOMAS VAN GRINSVEN ONTHULLEN HUN ALLEREERSTE BOEK...