• Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Masterly - The Dutch in Milano - JONG TALENT

  Meesterlijk - The Dutch in Milano, het evenement dat sinds 2016 een rijke en gevarieerde selectie van Nederlands design, fijn vakmanschap en kunst naar Italië brengt, is verheugd om terug te keren naar zijn Milanese thuis in Palazzo Francesco Turati voor de volgende editie van de Fuorisalone.

Industrieel ontwerpster Elise Luttik presenteert op Masterly de Prismania Collection: drie meubelstukken - een stoel, een troon en een kameleonachtig kamerscherm - gemaakt van een iriserende film. De iriserende film weerkaatst niet alleen de omgeving, maar brengt ook een regenboog aan kleuren in de ruimte. Elke ruimte zal dankzij deze stukken gedurende de dag blijven veranderen. Het innovatieve materiaal dat Luttik gebruikt heet Chameleon film, ontwikkeld en geproduceerd door ChameleonLAB, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in dichroïde films.

Succesvol is ook Rive Roshan. Zoals velen werd tijdens de verschillende lockdowns het persoonlijke leven van ontwerpersduo Rive Roshan een onderdeel van hun dagelijkse ritueel. Hun dochter Ava bracht de dagen door in de studio, schilderend en in haar verbeelding, terwijl het kantoor doorging met het werken aan hun projecten.

Op Masterly zal Rive Roshan het eerste tapijt presenteren met de collectie schilderijen van hun dochter, geproduceerd in samenwerking met Moooi Carpets. Er is ook een nieuwe reeks 3D-geprinte zandobjecten te zien, geïnspireerd op Ava's schilderijen. Links, Pleat Table uit de Sand In Motion collectie.

Nynke Koster viert het succes van haar Elements of Time collectie met nieuwe limited-edition stukken, onthuld op Masterly. De collectie kunstwerken is al tentoongesteld in steden als Tokyo, New York, Istanbul en Singapore. Elements of Time stelt architecturale fragmenten uit het verleden voor. Het zijn tijd, ruimte en plaats getransformeerd in zachte elementen om op te zitten. Een plek van elders, met ornamenten uit het verleden, als een plek voor hier en nu. Voor Masterly zullen ze worden uitgevoerd in een ongelooflijke nieuwe marmeren look.

In Milaan lanceert Minois een collectie luxe tassen en accessoires die zijn ontworpen met een scherp oog voor dagelijks gebruik en met een voorliefde voor technologie. Geïnspireerd door Apple en Braun design, integreert Minois technologie op een elegante en gebruiksvriendelijke manier. De Minois tassen hebben een ingetogen minimalistisch design en worden met de hand gemaakt in Scandicci, Italië. Simone Tertoolen, ontwerpster en oprichtster van Minois, heeft altijd geloofd dat technologie een belangrijke rol speelt in ons leven; het resultaat van haar missie is de Minois collectie van 'slimme' handtassen.

Geïnspireerd door vormen van verval in onze dagelijkse omgeving, transformeert Lizan Freijsen langzame, organische groeiprocessen tot momenten van reflectie. Ze produceert handgetufte tapijten op basis van pasteltekeningen en vochtvlekken om interieurs van zachtheid en betekenis te voorzien. Voor deze Edition heeft zij een groot tapijt gemaakt dat over de balustrade van de monumentale trap in het Palazzo hangt.

Selma Hamstra onderzoekt de mogelijkheden en beperkingen van ambacht en glas. Naar Masterly brengt zij GLASSSH, een nieuwe collectie kleurrijke en transparante 'pièces de resistance', die dienen als een visualisatie van de resultaten van haar onderzoek. Met haar stukken wil ze een dialoog aangaan met de bezoekers en de vraag opwerpen 'wat is de perceptie van perfectie'? Wat definieert meesterschap precies? En hoe is meesterschap visueel herkenbaar in glazen objecten?

MEESTERLIJK OF MASTERLY - NEDERLANDERS IN MILAAN
Nederlands Paviljoen
5 -10 september 2021
Palazzo Francesco Turati
Via Meravigli 7, Milaan