• Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Prinses Amalia ontmoet Claudia de Breij

  DEN HAAG - Natuurlijk moest er een selfie worden gemaakt toen prinses Amalia en Claudia de Breij elkaar spraken in de tuin van Paleis Huis ten Bosch. Zo te zien is er enig lengteverschil tussen de beide dames maar het moest hoe dan ook tussen de gesprekken door gebeuren. Iedereen kent het wel: als je het nodige wilt bespreken heeft dat prioriteit.

Ter gelegenheid van de achttiende verjaardag van prinses Amalia op 7 december 2021 hebben er deze zomer al meer gesprekken plaats gevonden. De schrijver, cabaretier en zangeres Claudia de Breij heeft namelijk een persoonlijk boek geschreven op basis van deze ontmoetingen. En qua onderwerpen zal ze tijd tekort gekomen zijn want prinses Amalia wil graag dat de lezers van het boek haar goed leren kennen. Tenslotte is zij 'de beoogd troonopvolger.'

Claudia de Breij heeft onder meer enkele gesprekken gevoerd met de prinses van Oranje gevoerd over haar schooltijd, haar liefde voor muziek en wat het Koningschap en haar toekomstige rol nu voor haar betekenen. Zij heeft Claudia de Breij onder andere meegenomen naar het Koninklijk Staldepartement om over haar passie voor paarden en de paardensport te vertellen.

In het boek is een weerslag van deze gesprekken te lezen met een impressie daarover van de auteur. Verder is er beeldmateriaal uit het privé-archief van de prinses in terug te vinden.

Het boek ‘Amalia’ verschijnt in lijn met de traditie van eerder verschenen boeken over de beoogde troonopvolgers ter gelegenheid van hun achttiende verjaardag.

Zo publiceerde Renate Rubinstein in 1985 het boek ‘Alexander’ en Hella Haasse in 1955 ‘Portret van Prinses Beatrix’. Claudia de Breij maakt theater, muziek en boeken. Van haar hand verschenen onder meer 'Neem een geit' en 'Lang leve ons'.

Ze won in 2010 de Poelifinario met haar cabaretprogramma 'Hete vrede' en is sinds 2015 drager van de Louis Davidsring, een Nederlandse onderscheiding op het gebied van kleinkunst. Dit najaar staat ze met haar voorstelling 'Hier ben ik' in Koninklijk Theater Carré.

HET BOEK AMALIA GESCHREVEN DOOR CLAUDIA DE BREIJ VERSCHIJNT HALF NOVEMBER BIJ UITGEVERIJ PLUIM ...