• Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

 • Sheila de Vries: Mexicaanse coutureshow

 • 'The Art of Perception'

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Tom Coronel toch met twee bekers naar huis

  Hij stond als 15e op de grid en vanuit die positie begon Coronel aan de eerste wedstrijd. “Ik had echt een raketstart, daarmee kon ik gelijk plaatsen goedmaken. Daarna was het moeilijk inhalen: ik zat constant op de bumper van Engstler, maar kwam er niet voorbij. Dat was jammer, want ik was wel sneller, maar ja, zo werd ik dus uiteindelijk tiende.”

Ook in de tweede race startte Coronel vanaf de 15e plaats. “De start was iets minder”, gaf hij toe. “Ik had gehoopt dat er veel mensen tegen elkaar aan zouden rijden, zoals dat in de WTCR vaak het geval is. Dat gebeurde ook wel, maar in de laatste drie ronden in plaats van aan het begin van de race. Zo ben ik 13e geworden, maar in ieder geval was ik wel in beide wedstrijden de beste privérijder, dus ik stond wel twee keer op het podium en kon dus gelukkig toch weer met twee bekers naar huis! Jammer echter dat het weer de kwalificatie was die een beter resultaat in de weg stond.”

De volgende twee WTCR-races vinden over drie weken, van 5 t/m 7 november, plaats op de Adria Raceway in Italië, niet al te ver van Venetië. Ook dat is een circuit waarop Coronel nog niet eerder geracet heeft, al kent hij de accommodatie wel: “In het verleden heb ik daar vaak getest toen ik nog voor het team van Roberto Ravaglia reed, daar deden we meestal de ‘shake-downs’, maar ondertussen is het circuit helemaal anders geworden, dus ook dat wordt weer even wennen."

Hij heeft er recent getest en dat ging heel goed, dus dat stemt positief. Bovendien wordt er ook over gesproken dat hij volgend jaar weer op het stratencircuit van Pau zal rijden.

"Dat zou wel mooi zijn, want stratencircuits liggen me altijd wel, maar eerst dit seizoen afmaken, dan zien we wel weer verder,” reageert Coronel.

KALENDER: 06 - 07 NOVEMBER, ADRIA ITALIË EN 19 - 21 NOVEMBER, SOCHI, RUSLAND    

Tom Coronel wordt gesteund door: DHL, Eurol Lubricants, Tricorp Workwear, ERU Prestige, Ireckonu, Business Data Challengers, Bouwgroep Dijkstra Draisma, Intrax Suspension Technology, API-4-BRANDS, ASC Group, P1 Advanced Racewear, FEBO, CM and Copernica.