• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Ivermectine ontving Nobelprijs voor geneeskunde

  Vele duizenden artsen wereldwijd vinden het door het WEF, dr. Fauci, Bill Gates en 'Big Pharma' opgelegde verbod op het voorschrijven van hydroxychloroquine en ivermectine bij het constateren van coved19 moeilijk verteerbaar. Ze moesten zich er echter wel aan houden want volgens de laaste wetenschappelijke inzichten zou er een gevaarlijke pandemie uitbreken als zij op het voorschrijven van de hun bekende medicijnen aan patiënten zouden terugvallen.

in allerlei landen werd het voorschrijven van hydroxychloroquine en ivermectine bij het constateren van coved19 verboden en nieuwe vaccins voorgeschreven die veel mensen de overtuiging gaven dat zij hierdoor niet alleen zichzelf maar ook anderen beveiligden. Toch waren duizenden artsen er niet van overtuigd dat dit de enig juiste medicatie was.

Hun overtuiging was gebaseerd op de ervaringen die zij al eerder in hun praktijk hadden opgedaan met wat volgens hun een doeltreffend werkende medicatie was. Ze werden echter verplicht dit niet aan hun patiënten voor te schrijven anders kregen ze fikse boetes. Dat gebeurde bijvoorbeeld in Frankrijk met boetes van wel Euro 15.000 voor artsen die toch hydroxychloroquine aan patienten voorschreven die kort daarop genezen waren. Ze kregen te horen dat als ze het nog eens deden ze die fikse boete konden verwachten.

Het verschil van inzicht bleef bestaan evenals de angst en paniek over het nieuwe Coved19 gevaar. Het zorgde er voor dat er nationaal en internationaal met de beste bedoelingen in versneld tempo behandelingsprotocollen werden voorgeschreven die bij nader inzicht niet altijd het juiste effect hadden. Daarnaast bleef een grote groep doktoren ook aan hun aanvankelijke inzichten vasthouden.

De Frontline Doctors uit Amerika hebben bijvoorbeeld van meet af aan campagne gevoerd tegen het verbod. Ondanks de verboden bleven ook veel andere doktoren in andere landen vasthoudend in hun aanvankelijke stellingname. En In India heeft men op grote schaal Ivermectine gebruikt om de pandemie in te dammen.

Daarbij is het belangrijk op te merken dat de ontwikkelaars van Ivermectine, waarvan ook een versie voor de mens ontwikkeld is, in 2015 daarvoor de Nobelprijs voor Geneeskunde ontvingen.

Op de site waarop de Nobelprijzen bekend worden gemaakt valt hierover te lezen:

William C. Campbell, een in de VS werkzame deskundige op het gebied van parasietenbiologie, verwierf de Ōmura's Streptomyces-culturen en onderzocht hun werkzaamheid. Campbell toonde aan dat een bestanddeel van een van de culturen opmerkelijk efficiënt was tegen parasieten bij huisdieren en landbouwhuisdieren.

De bioactieve stof werd gezuiverd en Avermectine genoemd, dat vervolgens chemisch werd gemodificeerd tot een effectievere verbinding met de naam Ivermectine. Ivermectine werd later getest op mensen met parasitaire infecties en doodde doeltreffend parasietenlarven.

GEZAMENLIJK LEIDDEN DE BIJDRAGEN VAN ÖMURA EN CAMPBELL TOT DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE KLASSE GENEESMIDDELEN MET EEN BUITENGEWONE WERKZAAMHEID TEGEN PARASIAIRE ZIEKTEN WAARVOOR ZIJ DUS IN  2015 DE NOBELPRIJS VOOR GENEESKUNDE ONTVINGEN ...