• Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

 • Sheila de Vries: Mexicaanse coutureshow

 • 'The Art of Perception'

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Tom Coronel: Al helemaal 'hot' voor 2022

  SOTSJI - In de eerste race, in de stromende regen en met slecht zicht, was het voor Coronel vooral een kwestie van uitrijden en buiten de problemen blijven. “Er was meer regen dan op vrijdag en op zaterdag”, bericht hij.

“We hebben gekozen voor een afstelling die ik ook op de DHL-VIP-auto had, waarmee ik in de ochtend passagiers over het circuit rondreed. Dat werkte behoorlijk, maar toen het sterker begon te regenen, werd het toch weer lastiger. Ik heb de race uitgereden, maar dat was het dan ook wel."

De tweede race daarentegen ging een stuk beter voor Coronel. "Ik had een goede start, kwam overal mooi tussendoor en kon Gené inhalen, ik pakte Tarquini gelijk en daarna in de laatste ronde Engstler nog. Ik kon goed meekomen en heb een heerlijke race gereden, waarmee ik ook weer eerste privérijder was, dus gelukkig ook weer een beker mee naar huis!”

Terugblikkend op het nu afgesloten FIA WTCR-seizoen zegt Coronel: “We hebben een aantal goede podiumplaatsen behaald, zelfs het allereerste podium met de nieuwe Audi in Aragón. We hebben een paar keer technische problemen gehad, daarmee ook wat punten verloren, maar daarna toch weer het gevoel teruggekregen en weer een podium gepakt. Ook tweede in Adria, dat was ook een goede. En in de TCR Europe Series hebben we races gewonnen, ben ik vierde in het kampioenschap geworden, mede doordat ik twee races niet heb kunnen rijden. Anders had ik daar minstens vice-kampioen kunnen worden."

Uiteindelijk concludeert hij: "Alles bij elkaar kan ik vaststellen dat ik een goed gevoel heb over het seizoen met Audi, zowel in de mondiale serie als in de Europese competitie. Dank daarvoor ook aan het Comtoyou-team, in het bijzonder aan Jean-Michael Baert en François Verbist. Ik voel me bij het team uitstekend thuis en zou die samenwerking graag voortzetten!"

Hoe kijkt Coronel vooruit? "Ik ben al helemaal ‘hot’ voor 2022. Eerst de Dakar-rally met de nieuwe auto en dan gaan we wel zien wat volgend jaar ons gaat brengen. Laten we kijken of we de stijgende lijn met Audi kunnen voortzetten, dan kunnen we volgend jaar gewoon vooraan meerijden. En uiteraard dank aan alle sponsors en relaties, het was weer een mooi jaar!”

Tom Coronel wordt gesteund door: DHL, Eurol Lubricants, Tricorp Workwear, ERU Prestige, Ireckonu, Business Data Challengers, Bouwgroep Dijkstra Draisma, Intrax Suspension Technology, API-4-BRANDS, ASC Group, P1 Advanced Racewear, FEBO, CM and Copernica.

STROMENDE REGEN EN ZO'N SLECHT ZICHT...