• MEESTERLIJK met Nederlands Paviljoen viert 6de Editie

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Spencer Tweeling showt Chopard

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 8 :
Grote Nederlandse financiële reserves nog steeds aanwezig– corruptie – Onderdrukte media en ondernemersprotesten Hongarije – Denk wat je wilt - Verwarring over inclusiviteit of … genderisme in de overdrive?

PodCast 9 :
Omgekeerde vlag – tragiek voor vaderlandse boerenstand – boerenondernemers met grote investeringen in crisis - dierenliefde of vegan - voor of tegen stikstofbeleid van het kabinet – wanhopig tekort aan huizen en bouwgrond – Issues rond moeilijke mensen als grensoverschrijders..

Bike Motion verplaatst naar volgend jaar

  UTRECHT - Bike Motion, het grootste live evenement voor gepassioneerde fietsliefhebbers in Nederland, wordt opnieuw verplaatst. Door de grote consumentenvraag in de markt en de toeleveringsproblemen die de sector parten spelen, is het nog steeds niet mogelijk om de nieuwste producten en merken goed te laten zien en bezoekers maximaal te inspireren.

Het evenement zou plaatsvinden in de Jaarbeurs van 21 tot en met 23 oktober 2022 en wordt verplaatst naar het najaar 2023. maar het is nog ingewikkelder want oorspronkelijk stond de geheel vernieuwde editie van Bike Motion voor het najaar van 2021 gepland. In nauwe samenwerking met bezoekers, exposanten, de experts van Soigneur Agency en andere wielerdeskundigen werd een compleet nieuw concept ontwikkeld.

In dit mooie nieuwe concept ligt de focus op drie thema’s: Performance, Explore en Culture. Elk thema biedt een combinatie van sportieve activiteiten, mooie gesprekken, interessante trends en fascinerende tips. Heiko M. Stutzinger, Chief Operating Officer Jaarbeurs: “Met de thema’s geven we bezoekers 'herkenbare haakjes' waardoor ze op de beurs vinden wat ze zoeken. Bij Explore zou je kunnen denken aan MTB, gravel, bikepacking, BBQ, outdoor en route building. Bij Performance aan coaching, goals en pro cycling. En bij Culture vind je aspecten als mode, urban, commuter en cargo.”

Uitstel wordt echter géén afstel... Door de grote vraag naar fietsen tijdens de coronapandemie en de lange leveringstijden van onderdelen, waren exposanten in 2021 niet in staat om de nieuwste producten te laten zien en werd besloten om het evenement naar 2022 te verplaatsen.

Hun reactie luidt toch vanuit een positieve visie op de toekomst: “Op dit moment kampt de fietsbranche echter nog steeds met dezelfde problematiek. Ondanks de bevestigingen van een aantal mooie merken en inspirerende sprekers, hebben we tot onze grote teleurstelling moeten besluiten om het evenement opnieuw met een jaar te verplaatsen."

Bike Motion heeft de ambitie om de sportieve fietser maximaal te inspireren, de mooiste en nieuwste producten te laten zien en bezoekers een gevarieerde fietsbeleving te bieden. Helaas blijkt dat nu nog niet mogelijk.

"Maar van uitstel komt dus zeker geen afstel, we gaan er in het najaar van 2023 een bijzonder mooi en inspirerend fietsevenement van maken.“, reageert Heiko M. Stutzinger.

Bike Motion is niet voor niets het grootste live evenement voor gepassioneerde fietsliefhebbers in Nederland. Fans van fietsen ontmoeten en inspireren elkaar hier en ezoekers ontvangen tips van experts over onder andere training en voeding. Daar ontmoeten ze hun helden uit de wielerwereld, ontdekken de mooiste fietsbestemmingen en krijgen de nieuwste materialen te zien.

Bike Motion is er voor zowel de beginnende fietser als zij die al langer in het zadel zitten. En het evenement kan dus rekenen op minstens 30.000 bezoekers. Nog een jaar wachten dus op dit inspirerende evenement.

MOET KUNNEN TOCH FIETSENDE VRIENDEN EN VRIENDINNEN?

JAMMER... JAMMER ... BIKE MOTION VERPLAATST NAAR 2023...

FOTO: BIKE MOTION