• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Bike Motion verplaatst naar volgend jaar

  UTRECHT - Bike Motion, het grootste live evenement voor gepassioneerde fietsliefhebbers in Nederland, wordt opnieuw verplaatst. Door de grote consumentenvraag in de markt en de toeleveringsproblemen die de sector parten spelen, is het nog steeds niet mogelijk om de nieuwste producten en merken goed te laten zien en bezoekers maximaal te inspireren.

Het evenement zou plaatsvinden in de Jaarbeurs van 21 tot en met 23 oktober 2022 en wordt verplaatst naar het najaar 2023. maar het is nog ingewikkelder want oorspronkelijk stond de geheel vernieuwde editie van Bike Motion voor het najaar van 2021 gepland. In nauwe samenwerking met bezoekers, exposanten, de experts van Soigneur Agency en andere wielerdeskundigen werd een compleet nieuw concept ontwikkeld.

In dit mooie nieuwe concept ligt de focus op drie thema’s: Performance, Explore en Culture. Elk thema biedt een combinatie van sportieve activiteiten, mooie gesprekken, interessante trends en fascinerende tips. Heiko M. Stutzinger, Chief Operating Officer Jaarbeurs: “Met de thema’s geven we bezoekers 'herkenbare haakjes' waardoor ze op de beurs vinden wat ze zoeken. Bij Explore zou je kunnen denken aan MTB, gravel, bikepacking, BBQ, outdoor en route building. Bij Performance aan coaching, goals en pro cycling. En bij Culture vind je aspecten als mode, urban, commuter en cargo.”

Uitstel wordt echter géén afstel... Door de grote vraag naar fietsen tijdens de coronapandemie en de lange leveringstijden van onderdelen, waren exposanten in 2021 niet in staat om de nieuwste producten te laten zien en werd besloten om het evenement naar 2022 te verplaatsen.

Hun reactie luidt toch vanuit een positieve visie op de toekomst: “Op dit moment kampt de fietsbranche echter nog steeds met dezelfde problematiek. Ondanks de bevestigingen van een aantal mooie merken en inspirerende sprekers, hebben we tot onze grote teleurstelling moeten besluiten om het evenement opnieuw met een jaar te verplaatsen."

Bike Motion heeft de ambitie om de sportieve fietser maximaal te inspireren, de mooiste en nieuwste producten te laten zien en bezoekers een gevarieerde fietsbeleving te bieden. Helaas blijkt dat nu nog niet mogelijk.

"Maar van uitstel komt dus zeker geen afstel, we gaan er in het najaar van 2023 een bijzonder mooi en inspirerend fietsevenement van maken.“, reageert Heiko M. Stutzinger.

Bike Motion is niet voor niets het grootste live evenement voor gepassioneerde fietsliefhebbers in Nederland. Fans van fietsen ontmoeten en inspireren elkaar hier en ezoekers ontvangen tips van experts over onder andere training en voeding. Daar ontmoeten ze hun helden uit de wielerwereld, ontdekken de mooiste fietsbestemmingen en krijgen de nieuwste materialen te zien.

Bike Motion is er voor zowel de beginnende fietser als zij die al langer in het zadel zitten. En het evenement kan dus rekenen op minstens 30.000 bezoekers. Nog een jaar wachten dus op dit inspirerende evenement.

MOET KUNNEN TOCH FIETSENDE VRIENDEN EN VRIENDINNEN?

JAMMER... JAMMER ... BIKE MOTION VERPLAATST NAAR 2023...

FOTO: BIKE MOTION