• Spencer Tweeling showt Chopard

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Chopard X Mariah Carey

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 8 :
Grote Nederlandse financiële reserves nog steeds aanwezig– corruptie – Onderdrukte media en ondernemersprotesten Hongarije – Denk wat je wilt - Verwarring over inclusiviteit of … genderisme in de overdrive?

PodCast 9 :
Omgekeerde vlag – tragiek voor vaderlandse boerenstand – boerenondernemers met grote investeringen in crisis - dierenliefde of vegan - voor of tegen stikstofbeleid van het kabinet – wanhopig tekort aan huizen en bouwgrond – Issues rond moeilijke mensen als grensoverschrijders..

De echte Thaise Massage in het hart van Milaan

  MILAAN - Medewerkers van ImperialSpa doen hun best een oase van rust en harmonie van lichaam en geest te schenken in een elegante omgeving. Thaise massage wordt op, veel verschillende manieren gegeven. Een donkere dag gehad? Dompel uzelf onder in een diepe staat van welzijn... in de betoverende sfeer van ImperialSPA, een reis naar de magische Tailanda te midden van warme gouden tinten en prachtig, fascinerend meubilair, een ware oase van rust waar u evenwicht en harmonie voor lichaam, geest en hart kunt herontdekken.

De SPA in Milaan biedt een keuze uit het gebruik van therapieën van de oudste tot de modernste methodes met natuurlijke producten zoals essentiële oliën en technieken die het best zijn voor de klant. Dat is bij iedereen weer verschillend.

Met behulp van druktechnieken op de verschillende energiekanalen van het lichaam geeft deze massage veel energie en welzijn. Volgens de oosterse geneeskunde is de mens ondergedompeld tussen de energie van hemel en aarde; deze energieën stromen in ons lichaam via energielijnen die in Thailand "SEN" worden genoemd, in Indië "PRANDI" en in China en Japan "MERIDIANS". Werken aan deze energiebanen heeft voordelen voor de spieren, de houding en de bloedsomloop. De zachte druk van de Thaise oliemassage maakt spiersamentrekkingen en gewrichtsstijfheid los, ontspant en herstelt de energiecirculatie. Het verbetert de oxygenatie van alle weefsels met een drainerende en ontgiftende werking op het lichaam. Duur 50 of 80 minuten.

De traditionele Thaise massage wordt uitgevoerd op het lichaam gekleed in een kledingstuk van natuurlijk biologisch katoen. Het is een krachtige massage, uitgevoerd met druk en stretching om de vitaliteit te verhogen en spanningen te verlichten. Duur 50 of 80 minuten. De Depmassage regenereert de huid en helpt een frisse, jeugdige uitstraling te behouden. Het aanbrengen van warme kruidenpads op het lichaam bevordert de bloedcirculatie en helpt bij het verlichten van diverse kwalen (reumatische pijnen, spierpijn in de gewrichten en fysieke uitputting).

Er is ook een specifieke Thaise voetmassage: De Thaise voetmassage, zoals vele massages die verwijzen naar plantaire reflexologie, kan ingrijpen op aandoeningen die verband houden met de organen, hun correcte werking bevorderen en vele vormen van spanning kalmeren. Duur 25 of 50 minuten.

De Thaise gezichtsmassage: geeft een onverwacht gevoel van ontspanning en algemeen welzijn door specifieke punten op het gezicht. Het verbetert niet alleen het uiterlijk, maar werkt ook in op de gezondheid van het hele organisme. Duur 25 of 50 minuten.

Imperial Spa biedt diverse technieken waaronder ook exfoliërende behandelingen, specifiek voor elk huidtype en met volledig natuurlijke producten. Ze verwijderen dode cellen en helpen een doffe teint en huidverkleuringen tegen te gaan.

Er zijn ook diverse scrubs van de huid mogelijk waaronder de koffiescrub. Deze scrub met koffie en jojoba-olie stimuleert bijvoorbeeld de celvernieuwing en werkt ontstekingsremmend.

Er zijn ook diverse ontspannende massages voor mensen die veel stress hebben. Bijvoorbeeld door baden en wirhlpools. Deze SPA biedt een breed scala aan behandelingen, echte Ritual Wellness. Wellnessprogramma's op maat exclusief voor iemand maar men kan ook iemand meebrengen om in aangename privacy de massage door te maken.

ImperialSPA is een verfijnde boutique SPA die wellnessprogramma's op maat aanbiedt, exclusief voor individuen en/of koppels, in een privéomgeving en volledige privacy.

OGS PR and Communication
Via Koristka 3
20154 Milano