High tea in High Fashionsfeer

 

altELLECOM - Irving Vorster koos voor een salonpresentatie met high tea in Landgoed Avegoor in de nieuwe modekamer. Door deze opzet en de speciale ambiance wilde hij zijn fashionshow op deze wijze een persoonlijk tintje geven Zangeres Davine zong daarop plotseling komend vanuit de badkamer flatteus gehuld in een zilvergrijze rôbe manteau op aantrekkelijke wijze het fameuze lied 'La vie en rose.'

Daarop toonden in een aangename sfeer de mannequins in de lounge de laatste creaties van Irvinx voor de dag en voor de avond. Zijn collectie werd zoals vaker ook dit keer weer gekenmerkt door een a-symetrische stijl. Belangrijk zijn zijn dubbellaags zijdeglans katoenen jurkjes en de pakjes met intrigerende patronen.

Opmerkelijk zijn ook de grafische vlakverdelingen. Bijzonder is ook de verwerking vanuit kruisconstructies in de figuurnaden. 

Veel succes boekt de designer met zijn fraai geconstrueerde tailleur en zijn één-schouder avondjurken en als slot een Mini dress in de stijl van de Mini Cooper met opengewerkte Union Jack vlag in het rugpand.

Irving Vorster - IRVINX
Klarendalseweg 4 6822 GA
Arnhem The Netherlands