Den Haag bruist met Jaap Rijnbende

 

altDEN HAAG - Dit weekend vond in de Breitnerlaan in de Hofstad een kleurrijk event plaats. "Je zou best kunnen zeggen dat de Haagse omgeving van mijn modezaak sterke overeenkomsten met de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat vertoont. Er wordt sowieso heel wat afgeshopt in deze laan en de omringende straten bij de diverse zaken..."

Jaap Rijnbende hield in deze inspirerende ambiance een opvallende show van zijn zomercollectie op het zonbeschenen terras voor zijn zaak. Daarbij werd hij geassisteerd door de models van Maximore die de speciale charme van de volslanke vrouw op aantrekkelijke wijze weten neer te zetten.  

Veel succes oogsten ook de hoeden van Emmy Jaarsma die zowel in Nederland als internationaal prijzen verwierf als "beste hoedenmaakster"mede door haar fantasierijke creaties. Zij is een hoedenmaakster die veel hoeden verkoopt aan het buitenland.

En Nurleila Karim (musicalster in The Wiz en Sisteract) liet het toegestroomde publiek een aantal mooie songs van haar nieuwe easy listening CD horen.Wie Nurleila's stem kent weet al bij voorbaat : dat klonk als een klok.

Jaap Rijnbende zegt: "De winkeliersvereniging van de Haagse Van Hoytemastraat heeft er alles in deze omgeving aan gedaan om een hoopvolle en optimistische visie te tonen. Wij willen hiermee bewust een anti-crisis gevoel oproepen."

Als het budget nu eenmaal beperkt is...

"Sommige mensen kunnen zich nu eenmaal minder veroorloven, " reageert Jaap Rijnbende. "Dat is jammer. Maar in het algemeen laten Nederlanders zich toch vaak te snel beínvloeden door allerlei negatieve verhalen. Sommige mensen hebben wat minder ruimte maar dat geldt lang niet voor iedereen."