• "Kendall voor ABOUT YOU"

 • Addy Designer of Honour

 • MEESTERLIJK met Nederlands Paviljoen viert 6de Editie

 • 'The Art of Perception'

 • Sheila de Vries: Mexicaanse coutureshow

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Spencer Tweeling showt Chopard

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Politie Texas 'terughoudend' bij bloedbad school

  WORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 27 mei 2022 - UVALDE - Een hoge Amerikaanse veiligheidsfunctionaris gaf vrijdag toe dat de politie te terughoudend was om in te grijpen en te kunnen voorkomen dat de dodelijkste schietpartij op een school in jaren in het land plaats vond.

Steven McCraw, directeur van het Texaanse ministerie van Openbare Veiligheid, zei dat kinderen herhaaldelijk 911 belden om hulp te vragen, waaronder één die smeekte: "Stuur alstublieft nu de politie." Hij benadrukte dat het een "foute beslissing" was om de klas niet eerder binnen te vallen tijdens het bloedbad van dinsdag op de Robb Elementary School in Uvalde, Texas. Minstens 19 kinderen en twee volwassenen stierven voordat de 18-jarige schutter Salvador Ramos werd gedood in een vuurgevecht met de politie, aldus de autoriteiten.
Bijna 20 agenten stonden tijdens de aanval dinsdag buiten het klaslokaal toen Ramos zichzelf had gebarricadeerd. Hij suggereerde tegenover verslaggevers dat de ordehandhavers er zeker van wilden zijn dat de kinderen geen gevaar meer liepen, maar getuigen klaagden dat de agenten sneller hadden kunnen ingrijpen.

Lees meer

Elleure voor professionele vegan haarverzorging en styling

  AMERSFOORT - Voor de professional met de haarsalon heeft Elleure het assortiment uitgebreid met 62 vegan haarkleuringen die eenvoudig zijn aan te brengen. Verder biedt Elleure nu ook vegan haarverzorging en styling aan.

Daarmee focust Elleure op de kapper die graag een kwalitatieve uitstraling en een toegankelijke prijsstelling cobineert. Die kapper Is creatief en trots om zijn klanten zo goed mogelijk klanten te behandelen. Parabenen, siliconen en sulfaten zijn een ‘no go’ in 2022 en behoren niet tot de ingrediëntenlijst want het hele assortiment is 100% vegan.

Lees meer

Film: JURASSIC-TIJDPERK

  Beleef deze zomer het spectaculaire einde van het Jurassic-tijdperk, waarin twee generaties acteurs voor het eerst samenkomen. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard worden vergezeld door Oscar®-winnaar Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill in JURASSIC WORLD DOMINION, een groots en adembenemend avontuur gefilmd op diverse mooie locaties over de hele wereld.

Dominion van regisseur Colin Trevorrow, de man achter Jurassic World, speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

Lees meer

Coalitie op grootste verlies tot nu toe

   In de meest recente zetelpeiling van Kantar Public is de VVD nog altijd de grootste partij van Nederland, al levert de VVD voor het eerst sinds de verkiezingen iets in. De VVD komt op 30 virtuele zetels en torent nog steeds ver uit boven de andere partijen.

D66 levert flink in en duikelt naar 13 virtuele zetels. De BoerBurgerBeweging springt voor het eerst naar dubbele virtuele zetelaantallen en schiet in deze peiling naar 12 virtuele zetels. Ook de PvdA en GroenLinks lijken – beide – gestaag te groeien.

Lees meer