Irving Vorsters Modekamer in Landgoed Avegoor

 

altELLECOM - Het zat al lang in de planning dat in het Landgoed Avegoor door de designer Irving Vorster een speciale kamer zou worden ingericht. De Arnhemse mode-ontwerper Irving Vorster heeft onlangs het interieur van Landgoed Avegoor verrijkt met deze zogenaamde modekamer als harmonieus onderdeel van Landgoed Avegoor.

Hoewel alles in zo’n hotelkamer ook bij dit mooie grote Landgoed altijd een standaard opstelling heeft, was dit een gelegenheid voor Vorster in het verlengde van zijn modieuze activiteiten eens een bijdrage aan woonstijl te leveren. De nieuw ingerichte kamer is daarna ook feestelijk met een show van zijn creaties geopend.

Hier bewondert één van de mannequins van Irving Vorster tijdens het wachten op de show van zijn collectie het warm koesterende haardvuur dat uitkomst biedt tijdens het bijzonder gure weer. Vooral nu Kayra in zo'n laag uitgesneden avondjurk moet verschijnen waardeert zij de warmte.

"De onverwachte plotselinge kou moet ik als professional zonder probleem kunnen doorstaan," zegt Kayra. "Maar als je vooraf toch lekker warm kan worden show je beter. Ik ben stapelgek op deze avondjurk met sleep en wil dus dat ik er top mee uitzie..."

En dat lukte!