Red Gold From Europe & ANICAV voor de heerlijkste tomaten
In het hart van het glooiende Italiaanse platteland, waar de zon gul schijnt en de aarde vruchtbaar is, vind je het rode goud van Europa. Gebaseerd op oude tradities van duurzame landbouw, koestert dit land zijn tomaten als iets heel bijzonders waar je trots op bent.
Dat is de kwaliteit waar Red Gold from Europe en ANICAV voor staan want hier rijpen de biologische tomaten van Red Gold from Europe in harmonie met Moeder Aarde. De boeren, bewaken dit natuurlijke erfgoed met zorg en respect. Geen kunstmatige chemicaliën of pesticiden verstoren de zuiverheid van deze grond want in plaats daarvan omarmen ze de biologische landbouw, waarbij samenwerking met de natuur centraal staat.
Deze tomaten vallen net als andere tomaten op door hun heerlijke smaak maar er is toch ook een merkbaar te proeven verschil. Bij deze tomaten is er een heel zorgvuldige selectie van de zaden voordat deze worden geplant. Als de tijd rijp is, worden de sappige tomaten met de hand geoogst, met de grootste zorg om hun delicate huid te beschermen. Vervolgens worden ze met zorg verwerkt door de deskundige handen van ambachtslieden, die elk blikje vullen met de rijke essentie van de tomaat.
Het resultaat zorgt voor biologische tomaten uit blik die barsten van smaak en voedingsstoffen. Ze zijn vrij van synthetische pesticiden en meststoffen, wat de zuiverheid van het product ten goede komt. Giovanni De Angelis, algemeen directeur van ANICAV, wijst ook op de impact op het milieu.
"Door te kiezen voor biologische tomaten uit blik uit Europa en Italië steunen consumenten actief duurzame landbouwpraktijken en het milieu. Biologische landbouw geeft prioriteit aan bodemgezondheid, biodiversiteit en het behoud van natuurlijke hulpbronnen, ANICAV, met zijn toewijding aan kwaliteit, smaak en duurzaamheid, is een bewaker van erfgoed en traditie. We streven ernaar om consumenten bewuste keuzes te bieden die zowel voor hun welzijn als om de planeet verrijken."
Als je dus de volgende keer dat je een blikje opent dat de rijke aroma's van Red Gold from Europe omarmt, wéét dan dat je niet alleen culinair daarvan kunt genieten maar ook bijdraagt aan een wereld waarin de natuur wordt beschermd voor toekomstige generaties.