• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Hanro tennismode: Game, set and match

  Waarom noemt het befaamde kledingmerk Hanro de nieuwe collectie tennismode: Game, set and match? Voor die sportmode liefhebbers die 'niets met tennis hebben' volgt hier de uitleg van die veel gebruikte term volgens het moderne woordenboek van Marc de Koster. (Uit 2020: dus als taalgids voor vandaag de dag als populair en 'cool' taalgebruik te beschouwen).

De term Game, set and Match ontstond in 1940 tijdens een Engels spel en betekent: Het is voorbij of ook: er werd een beslissende overwinning geboekt. Nog heftiger: de tegenstander werd volledig verslagen. (Dat heb je dan maar te slikken!) De terminologie is in ieder geval ontleend aan het tennisspel maar sinds 1968 en wordt ook buiten een sportcontext gebruikt, bijv. wanneer aan een gebeurtenis (waarbij rivaliteit een rol speelt) een einde komt.

Hanro komt daarop inhakend met de nieuwe collectie terug en zegt: Het is zeker niets nieuws dat sport soms de grootste invloed heeft op modetrends. Van oversized basketbalshirts tot trainingsbroeken en baseballjassen: zonder sporttrends zou de modewereld zeker maar half zo spannend zijn. HANRO-mode brengt ook een van de populairste sporten ter wereld, tennis, met klassieke retro-geïnspireerde outfits voor een grote verschijning buiten het veld.

Opmerkelijk is ook de eenvoudige, elegante nachtkleding 'Simone' van Hanro een delicaat ajour opengewerkt ontwerp, gemaakt van zacht, soepel, duurzaam biologisch katoen en de perfecte metgezel voor warme zomeravonden. Een tikkeltje 'stout gedacht' maakt het soms na spannende tijden nauwelijks verschil of je in kleding die heerlijk soepel zit tennist of er in slaap mee valt. Maar nu overtreden we abusievelijk een grens waarbij niet de halve wereld op een idiote manier over je heen valt vanwege het zich opdringende onmiskenbare slachtofferschap.

Hanro koos voor semi-transparante stof voor de nachtkleding die zorgt voor een tijdloze elegantie. Geïnspireerd door de Franse intellectueel Simone de Beauvoir weerspiegelt de serie 'Simone' de eenvoud en natuurlijkheid van de existentialisten. De collectie bestaat uit twee nachthemden en een pyjama met mouwloos topje en ⅞ broek.

De retro-geïnspireerde nachtkleding 'Carl' is een eerbetoon aan HANRO mede-oprichter Carl Ronus. Het bestaat uit een discreet HANRO geweven logodetail op een lange boxershort met zakken en trekkoord, een pyjama met knoopsluiting, een lang zomergewaad en een bijpassend T-shirt van biologisch katoen.

De stijlvolle jubileumserie is geschikt om in te slapen, te loungen en als confectie-aanvulling. De op tennis geïnspireerde looks doen de iconische sportkleding-esthetiek van de jaren 80 herleven. Met 'Carl' kan de moderne man zich ook lekker voelen of hij dit nu op het sportveld of tijdens interessante nachten hierin hult.

HANRO produceert al 140 jaar premium lingerie, nachtkleding en loungewear en staat sindsdien voor kwaliteit, unieke materialen en voortreffelijk vakmanschap. HANRO producten zijn gemaakt in Europa en OEKO-TEX® STANDARD 100 gecertificeerd. 80% van de stoffen wordt geproduceerd in Vorarlberg, Oostenrijk, in de eigen stoffenproductiefaciliteit van het bedrijf.
De productie vindt plaats in de naaifabriek van het bedrijf in Portugal. Hanro is te vinden in bijna 50 landen over de hele wereld. Daarnaast wereldwijd in 13 flagshipstores, onder meer in New York, Beverly Hills, Dubai, Londen, Amsterdam, Rome, München, Wenen en Gstaad.