• Royal Polo at the Palace deze zomer

  • Feestelijke Hilton Haringparty in zonnig Amsterdam

  • De maatpakken van OGER voor Feyenoord

  • Kim Feenstra strijdt voor Stichting Dierenhulp

  • Belgisch juwelenmerk introduceert green lemon

  • Art en glamour bij Paul Schulten Couture

  • Sheila’s 45 jarige jubileum show “Gold”

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

20 Jaar Couturekrant

  • COUTUREKRANT 20 JAAR

    Dit jaar bestaat onze Couturekrant 20 jaar. Dat is een geldige reden om onze regelmatig terugkerende bezoekers te bedanken. En Read More
  • Sheila de Vries

    Sheila De Vries: alle creaties hebben hun eigen verhaal... De couture van Sheila de Vries is het resultaat van reizen Read More
  • Ronald Kolk

    Ronald Kolk begon zijn loopbaan begon bij Amsterdamse couturiers maar hij is een natuurtalent. Van jongs aan af knipte hij Read More
  • Paul Schulten

    Paul Schulten brengt spraakmakende show. Paul Schulten is een couturier met star-class. Hij is hot bij zijn eigen klantenkring. Zijn Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Boek: Koken met zeewier en zilte groente

b_250_200_16777215_00_images_boekkokenzeewier18.jpgEen andere manier om te koken proberen? Er is nu een boek over zilte en 'zalige' zeegroenten in de keuken om iets meer daarover te weten te komen. Het is anders en misschien een interessant culinair experiment om uit te proberen. Het boek gaat over nasi goreng met wakame, pasta carbonara met zeespaghetti en poké bowls met zeekraal.

Het kan zijn dat je daar best eens wat meer over wilt weten. in het boek Koken met Zeewier en Zilte Groente wil Zeewierman Toine Wilke iedereen laten zien hoe verrassend en leuk koken met zeegroenten is.

Het boek geeft bijvoorbeeld een kijkje in keuken van Toine en zijn liefde voor zeewier en zilte groenten. Het klinkt lekker. Zijn advies is: ontdek hoe je met deze duurzame groenten uit zee en duin je maaltijd lekkerder en gezonder kunt maken. Daarvoor geeft hij basisinformatie over aankoop en bereiding, bewaartips en andere bijzondere ‘seacrets’, waardoor iedereen thuis snel aan het werk kan gaan.

Toine Wilke, a.k.a. 'de Zeewierman' is bekend van SeaGreen. Daarnaast is hij biochemicus en afgestudeerd op zeewier in Ierland. En Toine staat in De Duurzame Jonge 100 van 2018 en hij gaf een TedxTalk over de voordelen van (grootschalige) zeewierconsumptie.

Het boek Koken met zeewier en zilte groente is tot stand gekomen met medewerking van Bart van Olphen, bekend van Fish Tales en o.a. de boeken Het Zeeuwse Mosselkookboek en Vis uit blik. Met prachtige fotografie van David Loftus.

Boek: Koken met zeewier en zilte groente
Auteur: Toine Wilke
Uitgeverij: Kosmos