Jorge Ferreira onderscheiden voor VICRI 2013

altAMSTERDAM - Onlangs kreeg de Portugese Jorge Ferreira, Head Designer van het merk VICRI (uitspraak: VIK-RIE, red.) de Floating Fashion Week (FFW) Award uitgereikt door José de Bouza Serrano, de ambassadeur van Portugal.

De Bouza Serrano reikte deze onderscheiding uit vanwege de speciale collectie AW13/14 die werd gemaakt om onze nieuwe koning te eren en is geïnspireerd op ‘superheroes’.

De uitreiking werd georganiseerd tijdens een bijzondere show op de 400-jarige Amsterdamse grachten. Tijdens de rondvaart op de 400 jaar bestaande Amsterdamse grachten werd het aanwezige modepubliek verrast op een buitengewoon creatief ontworpen en zeer actuele collectie mannenmode voor de talentvolle modebewuste jonge man.

Elf modellen lieten een waaier van de kleuren oranje, groen, blauw en bordeaux zien. De catwalk inspireerde rockabilly en sommige (deel)ontwerpen werden aangevuld met militaire ontwerpen en stijlen.

Keer op keer werd er enthousiast geapplaudisseerd en op de boogbruggen over de Amsterdamse grachten verzamelden zich talloze toevallige voorbijgangers met hun mobiel die probeerden vanuit dit hoge standpunt de VICRI-modellen te fotograferen.