Stoere autosporters krijgen veel verrassingen

b_250_200_16777215_00_images_circuit181.jpg  ZANDVOORT - Met trots presenteert Circuit Zandvoort de evenementenkalender voor 2018, waarbij liefhebbers van stoere autosport weer een jaar volop kunnen genieten. Daarnaast zal er bij tal van evenementen weer aandacht zijn voor entertainment en lifestyle.

Na een geweldige tweede editie van de Jumbo Racedagen in 2017, keert het succesvolle evenement met nog meer spektakel terug op het jaarprogramma van Circuit Zandvoort in 2018. De derde editie van de Jumbo Racedagen, ‘driven by Max Verstappen’ staat geprogrammeerd in het Pinksterweekend van 20 & 21 mei. Natuurlijk komt Max Verstappen met zijn Red Bull Racing F1-bolide in actie, waarbij hij nogmaals laat zien (en horen) hoe snel en indrukwekkend F1 in de Zandvoortse duinen is. In 2017 klokte Max Verstappen de snelste ronde ooit op Circuit Zandvoort!

Maar er is meer voor de fans, want tijdens datzelfde evenement komt het nieuwe FIA WTCR (de officiële Wereld Cup voor toerwagen-coureurs) in actie. Snoeiharde gevechten en spannende inhaalacties op het circuit zorgen daarbij voor vuurwerk. En, zoals men bij de Jumbo Racedagen gewend is, leveren een aantal andere spectaculaire raceklassen ook volop autosportstrijd op Circuit Zandvoort.

De unieke geschiedenis van de F1 op Circuit Zandvoort, krijgt eveneens volop aandacht in 2018. Bij de Historic Grand Prix (31 augustus en 1 & 2 september) zullen deze glorierijke oude tijden herleven!

FOTO: CHRIS SCHOTANUS