Oger Lusink onverwacht naar ziekenhuis getransporteerd

b_250_200_16777215_00_images_OgerenzoonsRB15.jpg  Oger Lusink eigenaar van de luxe winkelketen Oger, is vorige week woensdag getroffen door een ernstig herseninfarct. Dat meldt De Telegraaf. Oger Lusink, die zowel voor de minister-president als de prinsen van Oranje zijn bekende klassieke herenpakken verzorgt viel na een avondlijke rit naar zijn villa in Blaricum vlak voor de buitendeur onverwacht neer.

Het was een groot geluk dat zijn chauffeur bleek wachten tot de bekende altijd druk bezige zakenman zijn huis was binnengegaan want zijn vriendin was in het buitenland. De chauffeur reageerde alert door meteen 112 te bellen. En binnen 10 minuten arriveerde de ambulance.

In het UMC in Utrecht werd Oger onmiddellijk geopereerd. Hij bleek te zijn getroffen door een zwaar herseninfarct, waarbij hij eenzijdig (rechts) verlamd raakte en zijn spraakvermogen verloor. Na de operatie is hij naar het AMC in Amsterdam gebracht. Hoe groot de schade is en of het letsel blijvend is, is nog niet bekend.

Volgens de familie is zijn toestand nu stabiel en zijn ze op zoek naar een plek waar hij kan gaan revalideren. Oger Lusink staat bekend als een stoere vechter en familie en medewerkers hebben daarop de innige wens gebaseerd dat hij hiervan zal kunnen herstellen.

De hele modewereld leeft mee met de man die het van jeugdige assistent bij de toenmalig heel bekende Society Shop omhoog heeft gevochten tot bezitter van een eigen herenmode-imperium wat ook de naam Oger draagt. Zijn zonen Martijn en Sander maken deel uit van de directie en wachten en hopen eveneens gespannen op herstel en een terugkeer van hun vader. Geheel in zijn stijl gaan de zaken echter onverminderd en onveranderlijk door.

FOTO: OGER LUSINK TUSSEN ZIJN ZONEN IN VROLIJKERE TIJDEN...