Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Ontdek Haarlem ShoppingNight 2012!

 

altHet is één van de fijnste winkelsteden: Haarlem. Heel gezellig winkelrijk en vol kunstenaars. Wij komen er dolgraag. In Haarlem is er méér tijd. Meer tijd en rust om te genieten, te beleven en te ontdekken. De Haarlem ShoppingNight 2012 op donderdag 7 juni staat dit jaar dan ook in het teken van ‘tijd’. Begeef je in verschillende tijdzones, geniet van entertainment in winkelstraten en profiteer van de vele aanbiedingen! Van 18.00 tot 00.00 uur kan er volop feestelijk worden geshopt.

Elke winkelstraat organiseert een eigen programma in de sfeer van een bepaalde tijdsperiode. Er is live muziek, er zijn dj’s, modeshows, kortingsacties en entertainment. Reis terug in de tijd en ontmoet in de Schagchelstraat belangrijke historische figuren uit de Haarlemse geschiedenis. Waan je in de Kleine Houtstraat in de jaren ’60 met John Lennon en Yoko Ono in bed bij ‘De Kroon’, oldtimers, rollerskate girls en natuurlijkmuziek uit de sixties.

De Zero’s Fashionshow toont de nieuwste collecties met een knipoog naar het afgelopen decennium. Reis naar ‘binnen’ en ontspan tijdens een yogaclinic op het Stationsplein of een stoelmassage. Veel restaurants serveren een speciaal Haarlem ShoppingNight menu. En dan heb je nog het Kunstproject ‘Time by Artists.

Daarvoor geven op zes locaties in de binnenstad jonge Haarlemse kunstenaars en designers naar eigen inzicht vorm aan een specifiek decennium, van de jaren ’50 tot de 00’s. Deze hotspots worden speciaal ingericht voor de shoppingnight. De ontwerpen die er staan zijn uiteraard ook te koop. Dus ben je op zoek naar een bijzonder collectors item? Neem dan vooral voor alle zekerheid daar een kijkje!

Tijdens de Haarlem ShoppingNight kun je kans maken op bijzondere prijzen zoals 1 minuut gratis winkelen bij AH Vos, 6 keer gratis naar de film bij Pathé of wat je al zo meer tegenkomt. 7 juni dus. (Noteer je het als je ook gaat alvast in je agenda? Veel plezier ermee!)

De Haarlem ShoppingNight 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door City Marketing Haarlem, Ondernemersfonds Binnenstad Haarlem, gemeente Haarlem en de straatverenigingen.