Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Vetcoole Falkesokken laten zien uit welk land je komt!

Een sporty lifestyle en dat laten zien door ... de vetcoole sokken die je draagt. Dat kan echt want Falkesokken geven alle sportievelingen de kans om het Olympische gevoel uit te dragen. In het bijzonder voor hardlopers ontwikkelde de bekende sokkenspecialist ergonomische sportsokken in Olympische stijl. Tijdens de Olympische Zomerspelen 2012 in Londen zullen 302 wedstrijden in 26 sportcategorieën worden gehouden tussen de verschillende landen.

Van 27 juli t/m 12 augustus zijn miljoenen mensen in de ban van deze sportieve strijd voor de eer van hun land. Voor sportfans in 12 landen heeft Falke hardloopsokken geproduceerd met in de boorden de kleuren van de vlag van dat land.alt

Sportfans kunnen zo heel subtiel maar onmiskenbaar laten zien uit welk land ze komen en ook tonen welk land ze graag zouden laten winnen! Deze sokken zijn verkrijgbaar met de vlag van de volgende landen: Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, de VS, Italië, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Oostenrijk.

(Verkoopprijs: € 14,-)