Handig apparaat voor de winkelier

altGROENLO—Nedap presenteert een handig apparaatje voor retailers. Het gaat om een scanner die met één knop kan worden bediend. De !D Hand™ is de lichtste RFID handlezer ter wereld volgens Nedap.

 

De scanner onderscheidt zich door zijn slanke, ergonomische ontwerp, waardoor hij superlicht is en lekker in de hand ligt. Met deze mobiele scanner kan het winkelpersoneel de voorraad in het schap perfect op peil houden. Binnen een paar seconden laat de handlezer namelijk zien welke artikelen moeten worden aangevuld, wat er verkeerd is teruggelegd of is verdwenen.

Deze !D Hand is nu internationaal ook leverbaar via alle Nedap business partners.

"Het elegante ontwerp en de simpele bediening zijn kenmerkend voor Nedap producten. Wij maken dingen die mensen willen gebruiken ,” aldus Rob Schuurman, directeur van Nedap Retail.

“Het apparaat is licht en eenvoudig in gebruik – iedereen kan er zonder training mee aan de slag. Als consumenten hebben we allemaal gemerkt hoe sterk het gebruik van gebruiksvriendelijke mobiele computers de laatste jaren is toegenomen. Nedap voert diezelfde trend door in technologie en apparatuur voor de retailmarkt.”

Of personeel nu fulltime of parttime werkt of alleen als oproepkracht maakt niet uit: iedereen snapt binnen een paar seconden hoe de !D Hand werkt. Om de scanner te activeren hoeft de gebruiker alleen de knop in te drukken of het apparaat even te schudden. Een trilmotor en een zoemertje geven steeds aan dat de lezer iets scant.

De !D Hand is licht en prettig in het gebruik. Zelfs voor uitgebreide inventarisatie. Ondanks zijn extreem lichte gewicht heeft de krachtige scanner een bereik van 75cm in alle richtingen.

En voor onze meer technisch ingewijde bezoekers: De !D Hand is compatibel met mobiele computers en smartphones en ook met Windows CE apparatuur. Met de open API die op alle platforms werkt kunnen retailers en software integrators op basis van de handlezer hun eigen applicaties bouwen. Nedap’s !D Start App is gratis te downloaden.