Ronald Kolk jurylid Dutch Fashion in Marokko

altOp 8 & 9 februari is Ronald Kolk jurylid bij de Dutch Fashion Meets Marrakech te Marokko. Kolk zal met zijn mede-juryleden 12 finalisten, jong-designers, beoordelen. De presentatie is in handen van Victoria Koblenko. Onder andere de bekende zangeres Hind zal hier een gastoptreden verzorgen.

Van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari 2013 staat het fantastische Marrakech volledig in het teken van Dutch Fashion Meets Marrakech (DFMM). Na verschillende castings is bekend welke designers en modellen de Rode Stad zullen laten bruisen van de haute couture.

Op vrijdag 8 februari zullen alle deelnemers een verdiepende en verfrissende masterclass volgen. De finalisten ontvangen daar dan een masterclass van niemand minder dan Ronald Kolk.

Vervolgens vieren modellen en ontwerpers samen de officiële preparty van DFMM met verschillende bekenden uit de modewereld en met andere genodigden. Dit vindt plaats op een hoogst exclusieve locatie in Marrakech.

Tijdens de avonduren op zaterdag 9 februari wordt Marrakech dan het betoverende middelpunt van de Nederlandse en de Marokkaanse haute couture. Met het Adam Park Hotel & Spa als stijlvol decor. De mooiste modellen zullen hier de creaties van de ontwerpers aan beroemdheden, media, bloggers en andere geïnteresseerden tonen.

Voorafgaande aan de show worden enkele van Kolk's betoverende cocktail- en avondjurken geshowd.

Tijdens de show die volgt wordt er al druk overlegd door de jury. Na de modeshow blijkt pas welke ontwerper door Ronald Kolk en mede-juryleden als topper wordt beoordeeld en uiteindelijk de prijs zal winnen!

Ook op zondag 10 februari, staat er voor alle deelnemers van DFMM een culturele tour op stapel langs de vele mode-hotspots die Marrakech telt. Zo zal men ondermeer de beroemde Souks, de oude Medina en de Marjorelle-tuinen van Yves Saint Laurent bezoeken.

DFMM is verder trots op samenwerkingspartner Moroccan National Tourist Office, de organisatie die voor de press tour zal zorgen.