Sharon Pieksma wint titel Miss P.C. Hooftstraat

AMSTERDAM - Model Sharon Pieksma is de nieuwe Miss P.C. Hooftstraat. Melissa Baas, winnares van het RTL-programma Benelux’ Next Topmodel 2010, mocht haar officieel kronen...

De kroon voor de nieuwe Miss werd speciaal door kunstenares Emily Kašljević ontworpen. Zij ontwierp een in goud vervaardige kroon afgewerkt met zilver en kristallen. Tijdens het exclusieve winterevenement werd ook de derde uitreiking van de P.C. Hooftstraat Awards georganiseerd. 

Nikkie Plessen werd uitgeroepen tot Stijlvolste ondernemer van het jaar 2011. Plessen, die haar bekendheid verwierf als actrice en presentatrice, heeft in de lente van 2010 het boekingsbureau Booking the Stars BV opgericht. De vakjury is onder de indruk van de managementkwaliteiten van Plessen omdat zij samen met Jetty Balk als mede-eigenaar van Booking the Stars op dynamische wijze deel uit maakt van het dagelijks management.

De jury roemt vooral haar gedreven kracht als ondernemer waarbij zij op creatieve wijze binnen het boekingsbureau verantwoordelijk is voor de pr-marketing en op innovatieve wijze gebruik maakt van haar grote netwerk. Haar glamourvolle verschijning mag als een kroon in de evenementenwereld worden beschouwd aangezien zij in de meest schitterende creaties verschijnt en menigeen hierdoor weet te verrassen.
 

 

 ©Foto: News Network/Roberto Baake