MELKKLEUREN geïnspireerd door kunstenaar Aziz Bekkaoui

 

altDEN HAAG - De vormgever/kunstenaar Aziz Bekkaoui zorgt weer voor romantische opwinding in heel Nederland. Deze keer gaat zijn vormgevingscampagne gepaard met de geweldige muziek van MELKKLEUREN die overal te horen zal zijn.

MELKKLEUREN is mooi en rauw, stad en platteland, laag en hoog, desperaat en inspirerend. Speciaal voor Melkkleuren lanceert Camp Rauw hun rap ‘Melktune’ op zondag 15 april tijdens het IK festival in het Koorenhuis, Den Haag.

De videoclip is als Camp Rauw: puur en eerlijk. Zij maken muziek uit het hart waarmee ze willen inspireren, vertellen en mensen inspireren. Camp Rauw, gevormd door Stryder, Gaza en De Mark, is kwartfinalist bij de Grote Prijs van Nederland, lands grootste competitie voor live muziek.

Melkkleuren - geïnspireerd door vormgever/kunstenaar Aziz Bekkaoui - verkent via evenementen, performances, een boek en een krant de invloed van de agrarische cultuur op het hedendaagse. Melkkleuren trekt ook in 2012 door Nederland en is geen zuivel campagne, maar een culturele en inspirerende zoektocht door de Nederlandse cultuur en samenleving.

Dit alles vindt plaats in het kader van Melkkleuren, een frisse blik op Nederland - te zien op melkkleuren.nl