Marije Van Der Made draagt AriAn

altDeze Gouden Vlinder is Marije Van Der Made. Zij is 22 jaar en onlangs afgestudeerd voor International Hospitality Management in Leeuwarden. Daarna werkte zij in Human Resources in Amsterdam.

Marije woont pal bij de PC Hooftstraat in Amsterdam.

"De castingoproep voor Miss PC Hooftstraat kwam ik tegen op internet. Er werd gezocht naar een spontane dame die qua uitstraling bij de staat past, en ik dacht wel te voldoen aan die eis! Met een vriendin samen deden we mee aan de casting. Het was een leuke en gezellige ervaring. Uiteindelijk werd ik zelfs gekozen tot Miss PC Hooftstraat... Uiteraard was ik daar erg blij mee. Maar ook wel heel erg verrast vanwege het grote aantal aanwezige mooie meiden!"

De avond van de opening van het Fashionmuseum, waarbij Addy van den Krommenacker aanwezig was vormde eveneens een bijzondere ervaring voor Marije. "Niet alleen heb ik daar kennis gemaakt met deze zeer bekende en gerespecteerde ontwerper, maar daarnaast waren er ook zeer aparte creaties van de twee AriAn ontwerpers Mina Ibrahim en Tamana Azizi."

Tijdens dit fashionevent mocht Marije zelf een erg mooi ontwerp van AriAn dragen. "Dat zat heerlijk comfortabel wat natuurlijk belangrijk is," zegt ze. "Verder vond ik het ook classy: een stijl waar mijn persoonlijke voorkeur naar uitgaat. Zoals Addy van den Krommenacker het omschreef was het ontwerp een-ode-aan-de-jaren-80."

Klassieke stijlen komen dus weer terug in een "modern jasje." En de ontwerpsters van AriAn deden daarna zelfs nog een fotoshoot met Marije Van Der Made. Daar is ze ook heel gelukkig en blij mee.

"De twee jurken die ik gedragen heb voor de shoot vond ik prachtig. Het eerste wat mij opvalt is het stofgebruik. AriAn weet de bijzondere stoffen op zo'n manier te gebruiken dat de stof zo mooi tot zijn recht komt en daarnaast een vernieuwend ontwerp/patroon toe te passen. Deze goud/bruine jurk met veel tule zou ik dolgraag dragen naar een feestje!"

De jonge designers van AriAn zijn weer hard aan de slag om nieuwe ontwerpen te maken die gaan knallen! De ontmoeting met de wereldberoemde ontwerper Addy Van Den Krommenacker als bron van inspiratie heeft ook voor hun veel betekend.

Vandaar ook deze Gouden Vlinder!