Intermezzo Nieuwe Stijl wordt atelier en designer shop

altDORDRECHT- Intermezzo nieuwe stijl, wordt in het weekend van 1 april om 15.00uur geopend.
De plek waar zo’n 25 dames permanent werken aan opdrachten van designers en een huiscollectie kussens ofwel 'couture voor op de bank' verhuist nu naar een permanent adres. Het tijdelijk atelier aan de Voorstraat 180 is nu verplaatst naar de permanente monumentale locatie aan de Voorstraat 178 in Dordrecht.

Zaterdag 2 april is vrijblijvend inloopdag voor iedereen die meer te weten wil komen over dit project mede bekend door het vrolijk getinte label Wereldwijven.

Afgezien van de verhuizing van het atelier is ook het concept Intermezzo veranderd. Voor de inmiddels zo’n 25 jaar bestaande galeriewinkel is geen plaats meer in het huidige pand. Wel blijft de ruimte in handen van de stichting Intermezzo die garant staat voor een innovatieve aanpak. Daardoor kunnen liefhebbers van bijzondere producten hier regelmatig ontwerpers op een persoonlijk wijze ontmoeten.

Dat kan tijdens de speciale 'One Day Shop' dagen. De eerste One Day Shop zal plaatsvinden tijdens kunstrondje Dordt op zondag 3 april van 12 – 17.00uur. 25 ontwerpers zullen hun collectie mode- en interieurproducten persoonlijk te koop aanbieden voor zeer redelijke prijzen.

Een week later alweer, op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 april, is de miniverkoop S(TOF) door studenten van de Willem de Kooning academie uit Rotterdam.

Intermezzo vindt het belangrijk dat er iets steeds iets nieuws te zien en te beleven is waardoor Dordtenaren hun gasten als vanouds blijven meenemen naar dit pareltje aan de Voorstraat-Noord.

Voor meer info over het programma www.galerie-intermezzo.nl